22. juni 2022

Vinder 1.000.000 i Sommer Lotto: ”Vi kommer bestemt til at mærke, at vi har vundet”

For en mand fra Sønderjylland blev dette års Fars Dag en dag, han sent vil glemme.

”Jeg opdagede det ved at tjekke min mail. Helt tilfældigt. Og så stod der; ”Tillykke du har vundet en million, og så tænkte jeg ”wow, det var dælme en god fars dags gave at få der”, fortæller den glade vinder, som har valgt at være anonym.

Han kunne ikke vente med at dele nyheden med sin kone.

”Hun var på arbejde, og jeg kunne ikke få fat på hende, så jeg kørte ned til hendes arbejdsplads for at fortælle hende den gode nyhed. Jeg kunne jo ikke stå derhjemme og råbe og skrige alene!” fortæller han med et grin.

”Jeg viste hendes mailen, og sagde, jeg havde ringet til jer og fået det bekræftet. Hun havde også svært ved at holde glæden inde. Men hun kunne ikke skeje helt ud, for hun skulle arbejde videre lige bagefter. Det var en kæmpe ”wauw”-oplevelse”.

Pengene er landet på et tørt sted
Millionregnen kunne ikke været faldet på et bedre tidspunkt, mener den glade vinder, for pengene er landet på et knastørt sted.

”I morgen skal vi flytte, fordi vi har købt en gård. Så de penge er landet på et tørt sted. Nu får vi nogle muligheder for at få, hvad vi vil have. Vi kan gøre de ting, vi gerne vil, uden at låne os til det. Nu kan min kone få det gulv, hun vil have. Det bliver lidt sjovere at skulle flytte nu”.

Pengene skal bruges i hjemlandet, men også i udlandet. For den næste store ferie er allerede blevet bestilt.

”Vi skal på charterferie, og kommer til at gøre en masse gode ting for os selv. Jeg skal have mig en kæmpestor is med seks kugler og softice. Vi kommer bestemt til at mærke, at vi har vundet”.

Og selvom den første millionpræmie er på kontoen, afholder det ham ikke fra at drømme om at have heldet med sig endnu engang.

”Min kone har været tosset over, at jeg spillede Lotto, men nu har hun sagt, at hun aldrig kommer til at brokke sig igen”, slutter den nybagte vinder af Sommer Lotto.

Sommer Lotto
I løbet af juni måned fejrer man hos Danske Spil sommerens komme. Det betyder, at der hver lørdag i juni tilfældigt vil blive udtrukket fem nye millionærer blandt alle spillede Lotto rækker – altså 20 nye millionærer i alt, bare fordi det lige om lidt er sommer, og fordi man hos Danske Spil elsker at dele store gevinster ud.