24. august 2020

Fem danskere blev Lotto millionærer lørdag aften

Det var en indbringende lørdag aften for fem Lotto spillere, der kan se frem til at få sat milliongevinster ind på bankkontoen. 

Tre heldige spillere ramte lørdag de syv rigtige vindertal og kunne således dele 1. præmiepuljen på 15 millioner kroner. De tre spillere vinder derfor fem millioner kroner hver – en sum penge, der kan ses på bankbogen.

”Det er dejligt, at tre danskere får glæde af Lotto puljen på 15 millioner kroner. Fem millioner kroner er en pæn gevinst, der kan forsøde dagligdagen for vinderne og deres familier og bruges på at udleve mange drømme og ønsker”, siger Pernille Mehl, adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Den ene vinder har købt sin kupon hos Holbøl Høker i Kruså, den anden i Kvickly i Nørresundby og den tredje i Dagli’ Brugsen i Rude, der ligger i Slagelse Kommune. 

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen fra Kruså og opfordrer spillere, der har købt deres Lotto kupon hos Holbøl Høker, til at præmiesøge deres kupon hos nærmeste forhandler.

Foruden de tre vindere af 1. præmiepuljen blev to andre Lotto millionærer lørdag. De blev nemlig udtrukket som ugevindere af Millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige, har begge et Plus Abonnement hos Danske spil. 

Den ene er fra Gentofte Kommune, mens den anden er fra Odense. De to kan se frem til at få sat én million kroner ind på deres konto i løbet af de nærmeste dage. 

Danske Spil ønsker vinderne et stort tillykke. 

Vindertal: 
5, 6, 14, 18, 20, 22, 35

Tillægstal:
10