5. april 2017

Lottogevinst var ikke en aprilsnar: "Jeg tvivlede ikke et sekund på, at det var sandt."

Hver uge er der 130.000 vindere på Lotto, og d. 11 marts havde et ægtepar fra Lejre Kommune 7 rigtige, hvilket udmøntede sig i en gevinst på 5.6 millioner kroner.

Det var kvinden i forholdet, som 1. april var et smut nede i det lokale supermarked for at handle ind og forny sin 5-ugers kupon, som pludselig fik besked på at tage i banken for at indløse en gevinst på over 10.000 kroner.

”Først vidste jeg jo kun, at jeg havde vundet over 10.000 kroner. Jeg havde ingen idé om, at det var så høj en gevinst, der lå og ventede på mig. Det var først da jeg kom hjem fra min indkøbstur, at jeg fandt ud af, at jeg havde syv rigtige, og derefter ringede jeg til Danske Spil og fandt ud af, at jeg havde vundet 5.6 millioner kroner,” fortæller den glade vinder

Selvom den heldige vinder fandt ud af, at hun vandt gevinsten d. 1 april, vidste hun med det samme det ikke var en aprilsnar.

”Jeg tvivlede ikke et sekund på, om nyheden var sand. Det kan godt være det var 1. april, men Danske Spil lyver ikke om sådanne ting,” fortæller vinderen.

Nu hvor pengene er på vej ind på bankbogen, kan de heldige vindere begynde at overveje, hvad gevinsten skal bruges på.

”Jeg skal forkæle mig selv, min mand, mine børn og mine børnebørn, og det kan både være i form af gaver og ferier. Derudover skal jeg betale mit hus og bil af. Jeg tror også, at både min mand og jeg vil reducere arbejdstiden fremover, måske helt frem til vi er pensionister. Alt i alt skal vi egentlig bare forkæle os selv, ind til vi stiller træskoene,” slutter vinderen.