29. oktober 2021

Vinder en million i Lotto og køber blomster til kioskdamen

For 14 dage siden vandt esbjergenser en af de to milliongarantier, der er, når man spiller Lotto.

 

Nogle gange kræver det ihærdighed at vinde i Lotto.

 

Det er en mand fra Esbjerg Kommune et levende bevis på. Hver uge i 10 år har han købt en Lotto kupon. Samme sted hver eneste gang. I Nærbutikken Sædding ved Esbjerg.

 

-Det er lidt et ritual, at jeg går ned i kiosken og køber en Lotto kupon hver uge, men jeg blev meget overrasket, da de sagde dernede, at jeg skulle kontakte Danske Spil fordi jeg havde vundet mere end 5.000 kroner, fortæller manden, der har valgt at være anonym.

 

Manden havde ramt fire rigtige, hvorfor han egentlig bare havde regnet med at skulle ned i kiosken for at ombytte gevinsten på 60 kroner til en ny kupon.

 

-Så måtte jeg jo hjem og tjekke efter. Da der stod, at jeg havde vundet en million, blev jeg meget forbavset. Selv om man spiller for at vinde, så regner man jo ikke med det, griner den glade vinder.

 

Ny bil og blomster til kioskdamen

Noget af gevinsten skal bruges på en bil, fortæller esbjergenseren.

 

-Ellers ved jeg endnu ikke, hvad pengene skal bruges til. Det skal jo lige trænge rigtigt ind, at jeg har vundet så mange penge. Men nu er jeg jo gået på pension, så det gør helt sikkert tingene lidt bedre, fortæller vinderen og fortsætter:

 

-Man siger jo altid, at hvis man nu bare vandt et par hundrede tusinde kroner, så skulle man det og det, men nu hvor det sker, så er det alligevel svært at finde ud af, hvad man skal bruge pengene på.

 

Indtil videre har vinderen har holdt nyheden om gevinsten for sig selv. Næsten. En enkelt person er blevet indviet i den glade nyhed.

 

-Jeg var nede i kiosken i går for at købe en ny kupon til på lørdag, og så havde jeg købt nogle blomster med til kioskdamen, fortæller vinderen.