7. juni 2022

Sommerglad kvinde vinder 3,5 millioner til en fest: ”Jeg havde allerede et glas champagne i hånden, da jeg fik opkaldet”

Sommeren er på vej, og for de fleste danskere betyder det, at varme sommeraftener, rejser til syden, sommerhusture i det danske land og læskende drikke er lige om hjørnet. Men for en kvinde i Grønland har sommerglæden allerede meldt sig.

”Jeg blev ringet op en mandag eftermiddag af Danske Spil, mens jeg var til min svigermors fødselsdag. Og så troede jeg jo, at det var nogen, der tog fis på mig. Jeg troede ikke på det, da jeg fik at vide, at jeg havde vunder 3,5 millioner kroner,” fortæller vinderen, som har valgt at være anonym.

For kvinden, der er i starten af 60´erne, kom opkaldet meget bag på hende. Hendes mand og svigermor spidsede ører, da hun tog telefonen, for de kunne godt høre, at der var noget på færde.

”De lyttede, og jeg gik rundt og rundt og var helt forvirret, mens jeg snakkede med Danske Spil, så de kunne godt ane, at der skete noget”, fortæller den nybagte millionær med et grin.

Hun havde allerede poppet champagnen nogle minutter før hun fik opkaldet om, at hun var blevet mangemillionær. Det er sjældent at få lov at tage sådanne glæder på forskud, men for den grønlandske vinder var fejringen allerede godt i gang.

”Jeg havde allerede et glas champagne i hånden, da jeg fik opkaldet,” griner kvinden.

Søvnløse nætter og en livsændrende beslutning
At blive mangemillionær fra den ene dag til den anden kan føles overvældende. Og for den nye vinder betød overraskelsen en forstyrret nattesøvn.

”De første mange, mange nætter har jeg ikke kunnet sove ordentligt. Jeg kunne ikke finde ud af, om det var rigtigt eller forkert, at jeg havde vundet. Imens jeg ventede på pengene, var det svært af finde ud af, hvem jeg skulle fortælle det til. Man har jo også lyst til at dele sin glæde, men det er svært, hvordan man skal forholde sig til det hele,” fortæller kvinden åbenhjertigt.

Det nye, store beløb på bankkontoen har nemlig sat store tanker i gang hos kvinden og hendes mand. 

”Jeg bor i Grønland, men nu har min mand og jeg tænkt på at flytte til Danmark indenfor den nærmeste fremtid, så nogen af pengene skal nok bruges på et hus. Jeg er i pensionsalderen, men jeg er ikke gået på pension endnu. Men i morgen skal jeg til Grønland, og der tænker jeg at sige mit job op. Og så skal vi planlægge flytningen. Vi vil gerne tættere på familien i Danmark. Livet er for kort til at savne, synes jeg,” siger kvinden.

Når den store beslutning er taget, skal nogle af pengene gå til en sommerlig rejse. Men hvortil ved hun ikke præcist endnu.

”Min mand bliver snart 60, og jeg havde tænkt, at hvis jeg havde råd, ville jeg invitere ham på en rejse. Og det kan jeg nu, så jeg tænker, at vi skal ud og rejse. Jeg købte dog også to par øreringe to dage efter opkaldet, det var en lille ting til mig selv. Det skal man også huske,” slutter den glade, grønlandske vinder.

Sommer Lotto
I løbet af juni måned fejrer man sommerens komme hos Danske Spil. Det betyder, at der hver lørdag i juni tilfældigt vil blive udtrukket fem nye millionærer blandt alle spillede Lotto rækker – altså 20 nye millionærer i alt, bare fordi det lige om lidt er sommer, og fordi man hos Danske Spil elsker at dele store gevinster ud.