16. juni 2019

To heldige spillere vinder hver 15 mio. kr. på PLUS abonnement lørdag aften

Tilmeld PLUS

Det var ikke kun uvejr, der rasede over Danmark lørdag. Heldet slog også ned fire steder lørdag aften og nogle spillere har fået en behagelig overraskelse. I Lotto var 1. præmiepuljen vokset til hele 30 mio. kr.  For at få fingre i dem, skulle man have en kupon med syv rigtige vindertal. Det var der to heldige spillere der havde. De to vindere får derfor 15 mio. kr. hver. Begge de nyslåede millionærer har købt deres kupon via deres PLUS abonnement, og begge vindere har faktisk flere gevinster på den samme kupon. Den ene vinder af 15 mio. kr. er fra Holstebro kommune, og den anden vinder er fra Ringkøbing-Skjern Kommune. De er nyslåede vindere er henholdsvis nr. 3.389 og 3.390 i Lottos millionærklub.

Danske Spil tager selv kontakt til vinderne, og de vil blive tilbudt millionærrådgivning, som alle spillere der vinder over 1.5 millioner kroner bliver.

De to nye mangemillionærer er dog ikke de eneste med en heldig Lotto kupon. Siden 2017 har Lotto udklækket mindst to millionærer hver uge via Millionærgarantien, hvor to heldige spillere bliver udtrukket hver uge via deres kupon.  Man behøver ikke at have gevinst på sin kupon for at være med i lodtrækningen, man skal bare have købt en kupon.

I denne uge har den ene Millionærgarantivinder har købt sin kupon i SuperBrugsen i Gedved i Midtjylland. Danske Spil har endnu ikke hørt fra den vinder, så har man købt en kupon i SuperBrugsen i Gedved, er det en god ide at få den tjekke.

Den anden Millionærgaranti blev vundet på en kupon købt på nettet af en spiller fra Odense kommune. Her kontakter Danske Spil vinderen.

Der lykkedes ikke nogen at fange Jokeren, så den vokser til 5 millioner kroner, som kan fanges allerede på onsdag.

Denne uges vindertal er:

3, 4, 6, 7, 8, 9, 23

Tillægstal

33