5. februar 2018

Nyforelsket efter milliongevinst

En kvinde i 40’erne fra København vandt i uge fire en million på Millionærgarantien, som er en ekstra millionchance på hver spillet række. Hun opdagede dog først, at hun havde vundet via sit Plusabonnement på, da hun i sidste uge blev ringet op af Danske Spil og spurgt, hvor de skulle sende millionen hen.

- Det var helt skørt. Jeg var på vej ud til noget sport med min datter, da I ringede og sagde: Du har vundet en million, men vi kan ikke overføre den til dig. Vil du være sød at give mig dit kontonummer.? Jeg tænkte, det var da en kreativ måde at få personlige oplysninger ud af folk. Jeg har jo læst nok historier i medierne til at vide, at man jo aldrig bare giver sit kontonummer til fremmede, forklarer hun. 

Kvinden får afleveret datteren og suser ud sin bil for at få løst mysteriet. Hun logger ind på sin Danske Spil-konto og kan se, at den er god nok. Så ringer hun til sin mand, som hun har været gift med i 17 år.

Manden spiller selv lidt oddset en gang imellem og havde være desuden været på Casino weekenden før, hvor han var kommet hjem med 3000 kroner, som han synes, skulle indgå i de fælles udgifter.

”Derfor kunne jeg ikke dy mig for at spørge, om det var hver gang man vandt noget, at man skulle dele. Han forstod ikke helt, hvad jeg mente, og jeg sagde, at der var gået lidt ind på Lotto-kontoen, som står i mit navn. Da jeg lidt efter fortalte, at det var en hel million, jeg havde vundet troede han ikke på mig. Så da vi lagde på, loggede han ind på kontoen hjemmefra. Lidt efter fik jeg en SMS, hvori der stod, hvor højt han elsker mig, og at han aldrig vil skilles, siger kvinden og griner.

- Det hører med til historien, at vi har været igennem nogle virkelig uheldige år. Ikke at der er sket store alvorlige ting. Bare en masse småepisoder med sygdom, bilen der brød sammen, lige da vi stod og skulle på ferie osv. Men nu vender lykken, kan jeg mærke. 

Det er tydeligt at mærke på den nyslåede og meget overraskede millionær, at milliongevinsten ikke kun har givet et ordentligt plus på bankkontoen. Også kærlighedsfronten har fået et boost, for hun.

- Vi har ikke fortalt om det til nogen. Ikke engang vores børn, da de har en alder, hvor de måske vil komme til at sige det til andre. Og vi ønsker at være helt anonyme. Så det er simpelthen så hyggeligt at have sådan en hemmelighed sammen. Når vi er nede og handle joker vi om, hvorfor vi køber leverpostej, når vi har råd til kaviar. Og om aftenen kan vi sidde med et glas vin og tale om alle de muligheder pengene giver os.

Parret har aftalt, at de vil betale al deres gæld i boligen ud, da de på den måde vil kunne frigive en masse penge i budgettet fremadrettet.

Det gør jo, at vi kan spare op til nogle gode ferier hvert år og få nogle dejlige oplevelser som familie resten af vores liv. Vi er simpelthen så glade.