12. september 2017

Skulle bare hente morgenbrød - kom hjem med 5 millioner

En 59- årig mand fra Østjylland kan på en måde takke sin arbejdsgiver for, at han er blevet 5.093.135 kr. rigere. Han blev nemlig kaldt på arbejde lørdag, hvor han ellers havde fri, og skulle lørdag morgen køre fra Jylland til Sjælland på en opgave.

”Jeg havde været tidligt oppe og havde ikke nået at få morgenmad, så jeg kører ind på Shell tanken i Gørlev på Sjælland for at købe to rundstykker. Og så snupper jeg lige en LynLotto med i farten”, lyder det.

Det viste sig at være en rigtig god ide. For da den 59-årige søndag morgen tager sin sædvanlige tur til bageren, smutter han lige forbi sin lokale forhandler for at få tjekket sin kupon. Forhandleren kan fortælle, at der i hvert fald er en gevinst på mere end 10.000 kroner.

”Jeg køber avisen med og får tjekket tallene, mens jeg sidder i bilen. Og så får jeg nærmest et chok. Så jeg glemmer alt om morgenbrød og skynder mig hjem til min kone”.

Konen tror først, der er sket en ulykke, da hendes mand kommer helt bleg hjem uden posen med morgenbrød, men da han får fremstammet, at de er vindere af en stor Lotto-gevinst, kan det nok være, at der bliver jublet igennem.

”Vi ringer efter vores datter og svigersøn, som så tager morgenmad med, for vi er efterhånden godt sultne på det tidspunkt”, siger den heldige vinder med et grin.

Bange for kuponen

Parret har aldrig før vundet i Lotto og turde ikke have vinderkuponen liggende derhjemme længere end højest nødvendigt. Så de stod klar, da Danske Bank åbnede mandag morgen, så de kunne aflevere kuponen.

”Det er jo det eneste bevis man har, så man bliver nærmest helt bange for at have den i hænderne. Og vi er stadig helt rundtossede over at have vundet, så den skulle bare i sikkerhed. der fortæller at pengene i første omgang skal gå til at få betalt lån ud på bil og campingvogn og i det hele taget forsøde tilværelsen, når parret går på pension.

”Vi har altid rejst meget, og det er jo fantastisk, at der også bliver råd til det, når vi bliver pensionister. Og så falder der nok også lidt af til vores to børn.”

Vinderen vil gerne være anonym, men har sagt ja til at få rådgivning af Danske Spils Millionærrådgivere.