30. oktober 2017

Millionerne skyllede ind over landet - 6 nye Lotto-millionærer lørdag aften

Der var 20 millioner kroner i puljen denne lørdag. Den gevinst blev delt mellem 4 heldige spillere, der hver vandt 5 millioner kroner. Da gevinsten er over 1,5 millioner kroner, vil millionærerne blive tilbudt rådgivning af Danske Spils millionærrådgivere.

Den ene gevinst er vundet via et køb på nettet af en heldig spiller fra Stevns Kommune, mens den anden gevinst er vundet af en Plus-abonnent fra Aarhus Kommune.

Der var også en heldig spiller, der har købt sin kupon i Dagli’ Brugsen i Tirstrup på Århusvej 44, 8400. Dagli’ Brugsen er et populært sted at købe sin Lotto-kupon, for den fjerede og sidste vinder af 1. præmiepuljen har også købt sin gevinst her.

Vedkommendes gevinst er købt i Dagli’ Brugsen Gislinge på Byvej 37, 4532.

Som om det ikke skulle være nok, så var der også to heldige vindere af Millionærgarantien. Den ene vinder har ikke gevinst på sin kupon, men blev via Millionærgarantien udtrukket til at vinde 1 millioner kroner. Vedkommende har købt sin kupon hos Kvickly i Nordborg, der ligger på Stationsvej 12, 6430.

Der var heller ikke gevinst på den anden Millionærgarantivinders kupon. Her er kuponen købt i Hornslet Bøger og Papir på Tingvej 13, 8543.

Næste lørdag er der 6 millioner kroner i puljen.

Vindertal: 3, 5, 13, 19, 22, 31, 34
Tillægstal: 14