9. november 2021

Spillede Lotto for første gang og vandt en million

En sønderjysk mand havde i den grad heldet med sig, da Millionærgarantien skulle fordeles i lørdags.

Nogle gange er det ikke tredje, men første gang, der er lykkens gang. Det fandt en mand fra Vejen Kommune ud af sidste lørdag.

 

-Jeg plejer kun at spille med om onsdagen og om fredagen, hvor der er Vikinglotto og Eurojackpot, men denne her lørdag tænkte jeg, at jeg ville prøve at købe en lørdags Lotto også, fortæller vinderen, der er i 60’erne og har valgt at være anonym.

 

Det viste sig at være en klog beslutning, for mandens første Lotto kupon nogensinde indeholdt en række, der udløste den ene af de to Millionærgarantien, som altid er i spil, når der er Lotto om lørdagen.

 

-Det er jo virkelig heldigt. Jeg købte den, fordi jeg efterhånden har læst om så mange, der vinder om lørdagen, så nu tænkte jeg, at nu må jeg prøve det også, siger vinderen.

 

Du tager pis på mig

Både manden og hans kæreste – der som den eneste udover vinderen selv kender til gevinsten –reagerede på præcis samme måde.

 

-Da de ringede fra Danske Spil og fortalte, at jeg har vundet en million kroner, sagde jeg bare: ”Du tager pis på mig”. Da jeg så fortalte det til min kæreste senere på dagen, sagde hun præcis det samme, griner sønderjyden.

 

I første omgang skal pengene bruges til at betale af på hus- og billån.

 

-Og så ser vi på, hvad der er tilbage bagefter, forklarer vinderen, der langt fra er færdig med at spille Lotto.

 

-Jeg har da helt sikkert tænkt mig at blive ved med at spille, det går jo meget godt, konstaterer han.