25. april 2021

Vanvittig weekend hos Danske Spil

Mens solen har skinnet hele dagen, så regnede millionerne ned lørdag aften. Den store pulje i Lotto på 6 millioner kroner kunne vindes, hvis man ramte de syv helt rigtige tal, og det fandt en nordjyde ud af på den gode måde. Den heldige vinder havde nemlig købt en kupon hos Dagli’Brugsen i Strandby, der udover en række med fire rigtige til en 50’er , også havde en række, der udløste den helt store gevinst. Dermed kan frederikshavneren altså se frem til at få 6.000.050 skattefri kroner ind på kontoen.

 

Også Jokeren var løs lørdag aften, og også her blev millionerne også vundet på en kupon købt hos en af vores mange forhandlere. Nærmere bestemt blev den heldige jydes indkøbstur hos Meny i Fredericia afsluttet med en Lotto kupon, der viste sig at blive intet mindre end 7.272.654 kroner værd.

 

Sidst - men bestemt ikke mindst, skulle der selvfølgelig også trækkes lod om 2x1 millioner blandt alle spillede rækker i Lotto. Den ene vinder af Millionærgarantien havde spillet med sit PLUS-abonnement fra Bornholm , mens den anden havde købt sin gyldne kupon hos Kvickly i Slotscentret i Holbæk.

 

- Det er altid fantastisk, når vi i Danske Spil kan sende en masse gevinster ud til en masse danskere rundt omkring i landet , og i år må i sandhed siges at stå i forhandlernes tegn. De har nemlig stået for i alt af 35 ud af året 54 millionvindere, lyder det fra adm.dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl. 

 

Danske Spil har endnu ikke talt med alle de mange vindere, men vi ønsker dem et kæmpe tillykke.

 

Lotto vindertal:

3, 6, 9, 13, 20, 29, 31

 

Lotto tillægstal:

19

 

Joker vindertal:

3, 9, 6, 5, 9, 9, 8