14. august 2017

Syv nye Lottomillionærer - for første gang i over 20 år

For første gang i over 20 år har Lotto kastet hele syv nye millionærer af sig i Herlev, Odense, Ringsted, Thorning, Vejle, Viby J og Østervrå.

Ikke siden uge 13 i 1997 har syv kuponer forvandlet deres ejermænd til Lottomillionærer. Førstepræmiepuljen på 6 millioner kroner blev i weekenden delt mellem fem heldige personer, som dermed hver vinder 1,2 millioner kroner. Millionærgarantien sikrede, at to kuponer uden gevinst med et trylleslag hver blev 1 million kroner værd.

Fem af de nyklækkede millionærer har købt deres kuponer i henholdsvis i Føtex i Rosengårdscenteret i Odense SØ, Føtex i Viby Centeret i Viby J, Skjold Burne Vine på Nørregade 45 i Ringsted og via nettet i Herlev og Vejle.

Millionærgarantien var som altid også i spil i weekenden, og her var der to heldige kuponer, som blev udtrukket. De to kuponer er købt i Meny på Bredgade 2 i Østervrå og i Spar Thorning på Blichersvej 13 i Thorning. Ingen af de to kuponer havde gevinst før Millionærgarantien blev trukket og begge med et trylleslag blev 1 million kroner værd. Det er derfor vigtigt at huske at præmiesøge sin kupon.

Stort tillykke til alle vinderne. Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af de syv vindere.

Lottopuljen er på 6 millioner kroner igen næste lørdag. Ingen fangede Jokeren, der fortsat er løs og kan fanges allerede på onsdag, hvor der er er 2 millioner kroner i puljen.

Vindertal: 3, 10, 11, 19, 22, 24, 31
Tillægstal: 16
Jokertal: 8, 7, 0, 1, 5, 8, 2