15. november 2017

Millionvinder glæder sig til pensionisttilværelsen

Et par i tresserne fra Brøndby blev i lørdags de heldige vindere af en million kroner på Millionærgarantien, som er en ekstra millionchance på hver spillet række.

Parret er Plusabonnenter og har spillet med i Lotto hver lørdag i mange år -og det kom meget bag på dem, at de havde vundet.

Min kone sad søndag aften i sofaen og tjekkede sin mail på telefonen. Pludselig siger hun: Nå, vi har vundet tusind kroner. Og jeg tænkte. Fedt nok. Vi har før vundet 38 kroner, så det var det et lille nyk op, lyder det fra vinderen, da Danske Spil fanger ham.

Men da parret gik ind på deres spilkonto og Danske Spils hjemmeside på computeren, kunne de godt se, at der var nogle ekstra nuller.

” Vi troede simpelthen, det var fake. For vi havde jo ikke de rigtige tal. Vi fattede ingenting. Så der gik et godt stykke tid, før det gik op for os, at vi var blevet millionærer. Det var helt uvirkeligt. For os er det jo flere års løn, der bliver udbetalt på en gang. Vi er virkelig glade, men også meget private”, siger den mandlige vinder og tilføjer:

”Jeg er faktisk glad for, at vi ikke vandt 148 millioner som ham i fredags, for så tror jeg, at vi var blevet skøre – og det havde også været svært at skjule.

Endnu har parret ikke helt bestemt sig for, hvad pengene skal bruges til, men i første omgang skal der ”lukkes et par huller her og der”, og så kan det være, at bilen skal skiftes ud.

”Vi rejser i forvejen meget, og det er da dejligt at vide, at vi kan blive ved med det, når vi går på pension. Og så skal vores voksne søn nok også have et par bidrag i de kommende år”.