10. oktober 2022

I sidste uge delte fem danskere over 15 millioner kroner i Lotto og Eurojackpot

I sidste uge delte fem danskere over 15 millioner kroner i Lotto og Eurojackpot

Ved trækningerne i Lotto og Eurojackpot i sidste uge blev der vundet mere end 15 millioner kroner – blandt andet røg der IGEN en million til en vinder i Vejle. Det er tredje gang på tre uger, at den jyske by bliver tilsmilet af lykkens gudinde.

Tre nye millionærer på tre uger – man må sige, at de gør det godt i Vejle, når det kom-mer til at vinde i Lotto og Eurojackpot.

Den seneste heldige Vejle-vinder vandt sin million i weekendens Lotto via Millionærgarantien, og det er vedkommende helt sikkert meget tilfreds med.

Udover den nye millionær fra Vejle, så vandt yderligere fire danskere store beløb ved sidste uges trækninger. Den heldigste af dem sidder formentlig og smiler bredt et sted på Østsjælland – her vandt en kunde nemlig tredjepræmien ved fredagens trækning i Eurojackpot – og det gav hele 6.693.399 kroner ind på kontoen.

Derudover var der lørdag to vindere, der delte førstepræmiepuljen i Lotto på syv millioner, så de kan begge varme sig ved 3.500.000 rare kroner.

Og som rosinen i pølseenden vandt en kunde fra Aalborg en million på Millionærgaranti-en i Lotto.

Klar med vejledning

De mange nye millionærer vækker glæde hos Danske Spil, som, udover de mange millioner, også står klar med råd og vejledning.

”Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Vindertal Lotto 8. oktober 2022:

13, 19, 20, 25, 29, 33

Tillægstal Lotto 8. oktober 2022:

18

Vindertal Eurojackpot 7. oktober 2022:

16, 17, 26, 30, 35

Tillægstal Eurojackpot 7. oktober 2022:

3, 9

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.