vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Hvad er Lotto

Lotto er vores ældste og nok mest kendte talspil, som blev lanceret tilbage i 1989. Spillet har ændret sig lidt i årenes løb, men på trods af det, er det svært at finde en dansker, som ikke er bekendt med spillet eller sloganet “Tænk, hvis du vandt i Lotto!”.

Der er spænding hver uge, når Lotto-tallene hopper rundt i maskinen, og de 7 vindertal skal trækkes. Det kunne jo være dig, der vandt den helt store gevinst!! Alle har deres helt egne ritualer, rutiner og forhold til hvad det vil sige at spille lotto, derfor reagerer folk forskelligt når der er høje puljer eller spændende ekstra præmier på spil. Nogle deler ud af deres drømme, og andre driller med at de nok skal snuppe hele puljen og give en omgang. Lotto er folkets spil!

Kært barn har mange navne: Lyn, Udfyld selv, System og Lykke

Du kan spille Lotto på 4 forskellige måder, alt efter hvor meget tid du vil bruge på at udvælge dine tal.

●   Lyn: Er vores mest populære måde at spille på. Her vælger systemet automatisk 10 rækker med 7 tal, og så er du hurtigt med i jagten om millionerne.

●   Udfyld selv: Har du tålmodighed, og lyst til helt selv at vælge dine tal, er ”Udfyld selv” det helt rigtige spil for dig – her styrer du 100 % selv, hvilke tal der skal blande sig i kampen om millionerne.

●   System: Kan du lide en lidt mere teknisk tilgang, er systemspil lige noget for dig. Det kommer i mange forskellige variationer, med skiftende præmiegarantier.

●   Lykke: Har du nogle lykketal, kan du sikre, at de er med på alle rækker, du køber.         Du kan vælge op til 6 Lykketal og så finder systemet de resterende.