vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Hvad er NytårsLotto

Nytårsaften er altid helt speciel. Vi samles med vores bedste venner eller familie. Dem, som vi måske ikke har fået set nok til i året, der er gået… Men nu skal der være fest, og vi har glædet os. Maden er løftet til højeste niveau. Champagnen er lagt på køl. Kransekagen er klar. Bordet er pyntet, lysene er tændt, og raketterne venter på at blive skudt af.

Hos Lotto vil vi gerne være en del af festen. Vi synes også, at nytåret skal være noget ekstraordinært. Og vi vil gerne være med til at gøre festen endnu sjovere og sørge for, at endnu flere får mulighed for at få deres drømme opfyldt. Ikke mindst de drømme, der handler om, hvordan vi også glæder dem, vi holder af eller dem, der har brug for det.

Derfor garanterer vi ikke bare 1 men HELE 3 EKSTRA MILLIONÆRER med vores Millionærgaranti udover førstepræmiepuljen nytårsaften. Så er der gode chancer for at glæde dem du holder af i 2017!

Nedenfor kan du læse mere om NytårsLotto:

Hvad er NytårsLotto?

Da nytårsaften falder på en lørdag i år er det en oplagt mulighed for at gøre noget særligt ud af denne trækning. Derfor bliver selve trækningen sendt på TV2 lige efter Dronningens Nytårstale, hvor vi ikke bare garanterer 1 men HELE 3 millionærer med vores “Millionærgaranti” udover førstepræmiepuljen. 

Hvad menes der med, at der er 3 EKSTRA MILLIONÆRCHANCER?

I stedet for, at der bliver trukket 1 mio. kr. i millionærgarantien blandt alle gevinstgivende rækker, så bliver der denne lørdag trukket lod om 3x1 mio. kr. i millionærgarantien blandt alle gevinstgivende rækker. 

Koster det ekstra at spille med i NytårsLotto?

Nej, du spiller automatisk med om de ekstra 3x1 mio. kr., når du spiller Lotto.

Skal jeg ændre mit PLUS-abonnement for at spille med i NytårsLotto?

Nej, som PLUS abonnent spiller du helt automatisk med om de ekstra 3x1 mio. kr. i millionærgarantien. Du behøver ikke røre en finger. 

Bliver de almindelige Lotto-præmier mindre på grund af de 3 millionærgarantier?

Nej, de almindelige Lotto-puljer vil være lige så store som altid.

Kan jeg stadig spille med Joker?

Ja, Joker-spillet fortsætter uændret.

Hvor vises Lottotrækningen?

Lottotrækningen bliver vist på TV2 lige efter Dronningens Nytårstale, hvor både førstepræmiepuljen og de 3x1 mio. kr. i millionærgarantien vil blive trukket. 

Hvorfor bliver Lottokuponen pakket ind i et omslag i butikker?

Lottokuponen kan fungere som en værtindegave i stedet for en blomst. Tanken er, at man kan springe ind i det nye år som millionærer med alle ens bedste venner.


SPIL LOTTO