vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Lad millionchancerne
komme til dig - helt automatisk

Tilmeld PLUS

Som enhver optimist ved, kan det lige så godt være dig, der vinder. Så om du vinder 50 kr. eller bliver en af de over 100 nye millionærer hvert år, er du sikker på at få din gevinst. Med andre ord, når først du har tilmeldt dig PLUS abonnement, skal du intet gøre – andet end at tro på det. Det er altid muligt at modtage en sms eller en e-mail, hvis du vinder. 


Få alle PLUS fordelene:

  • Du går aldrig glip af million-chancerne
  • Du spiller automatisk med, hver gang der er en trækning
  • Din betaling sker automatisk via Betalingsservice
  • Dine gevinster bliver sat direkte ind på din konto

Du kan tilmelde PLUS abonnement på følgende spil

Mistede hus og hjem. Nu er hun Lotto-millionær

En 62-årig PLUS abonnent fra Fredericia blev ringet op af Danske Spil med beskeden om Lotto-gevinst på 1 mio. kr.: "For nogle år siden gik min mand og jeg konkurs og mistede vores dejlige hus og sommerhus, så det har været nogle hårde år. Men nu er der overskud til..." Læs den dejlige historie.

Ciao! Vind forårstur til Rom med PLUS

Oplev de storslåede seværdigheder Peterskirken, Vatikanet eller Colosseum. Og indtag det smukke forår og ikke mindst det italienske køkken med klassiske retter, man aldrig bliver træt af… Så er der kun tilbage at læne sig tilbage og drømme. Lige nu kan du vinde en forårstur til Rom med PLUS.

Bor du et heldigt sted? Tjek vores millionærkort

Dit PLUS abonnement giver dig lov til at håbe og drømme. Med et abonnement er du nemlig altid hjemme, når heldet banker på. For de eneste der vinder, er dem der spiller. Hvis du vil se, om du bor et heldigt sted, kan du tjekke vores millionærkort.