vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

PLUS abonnement - slut med at glemme at forny Lotto-kuponen!

Tænk, hvis du vandt, men havde glemt at forny din Lotto-kupon netop den uge, dine tal udløste milliongevinsten. Tanken har med garanti strejfet dig mange gange, men nu kan du helgardere dig mod forglemmelsen med et Lotto Plus Abonnement.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Lotto-kuponen, der aldrig bliver væk og fornyr sig selv automatisk. Med et PLUS abonnement har du muligheden for at spille Lotto, og få dine kuponer fornyet hver uge uden at skulle løfte en finger. 

For at tilmelde dig til et PLUS abonnement på Lotto, skal du blot vælge “hver uge” i varigheds punktet, hvilket er muligt for Lyn, Udfyld Selv og System.

Du kan også tilmelde dig HER.

Ingen ekstra omkostninger og gebyrer

Vælger du at tilmelde dig et PLUS abonnement, er der hverken ekstra omkostninger eller gebyrer, du skal betale. Kuponen skal du naturligvis betale for, men vores abonnementsservice er gratis.

Med et PLUS abonnement er du altid med, og alle dine gevinster bliver automatisk sat ind på din konto.

PLUS abonnement på mere end bare Lotto

Hvis du gerne vil spille med på et eller flere af vores andre lotterispil, på ugentligt basis, kan du også det. Vi har nemlig gjort det muligt at sammensætte og vælge forskellige PLUS pakker med vores spil. Dette gælder kun for Lyn spil, ellers skal PLUS abonnementerne sættes op individuelt på hvert spil.

Skulle du komme til at savne turen til den lokale forhandler, kan du altid framelde dig PLUS abonnementet igen.

Automatisk med i alle konkurrencer

Vi afholder løbende konkurrencer* via vores sociale medier, hvor du kan vinde rejser, penge og andre gode præmier. Hvis du er PLUS kunder, bliver du automatisk tilmeldt alle disse konkurrencer og har derfor automatisk en mulighed for at få del i præmierne uden at løfte en finger. Var det noget med et smut til New York eller en vingård i Piemonte?