vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Sådan ser du om du har vundet

Når Lotto-tallene er trukket om, bliver vindertallene og tillægstallene vist online for både Lotto og for den drilske Joker. Udover de seneste vindertal, kan du også se vindertallene fra tidligere trækninger og se præcis, hvor store gevinsterne var.


Du kan se de seneste vindertal på Lotto forsiden.

Lotto er drømmenes spil, og hvem har ikke tænkt over, hvad millionerne skal bruges til? Med vindertallene på nettet er du altid kun et enkelt klik væk fra de magiske tal, som meget vel kunne være nøglen til drømmerejsen, den nye bil eller shop-amok-turen med veninderne. Eller den knurrende motorcykel, der kan imponere vennerne. Ja, kun fantasien sætter grænser, hvis du pludselig sidder med ugens vindertal på netop din kupon!

Og hvad med Jokeren?

For at se Jokertallene, klikker du blot på Joker fanebladet i Vindertalsvinduet.Danske Spil vindere

Hos Danske Spil, har vi hver dag mange vindere af både store og små præmier, men kun få kender til de mange spændende historier vores vindere har at fortælle. Derfor har vi samlet nogle af de bedste historier i en serie, som dækker nogle af de mange lotto millionærer vi har haft her i Danmark. Se en af de bedste historier her:


Det kunne blive dig, så hvorfor ikke sætte dit held på autopilot og tegne et PLUS abonnement hos Danske Spil. Så er du også automatisk med i alle konkurrencer, inklusiv dem vi kører på vores sociale medier.