Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
05.06.2024
Danske Spil: Her er den historiske Eurojackpot vinderkupon på 760 millioner kroner købt
Kuponen med den historiske gevinst er købt i 7-eleven på Trianglen i København. Danske Spil opfordrer danskere, der har spillet med i lotteriet, til at tjekke deres kuponer. En anden gigagevinst på 50 mio. kr. mangler også fortsat sin ejer.

Hos 7-Eleven på Østerbrogade 74, 2100 København Ø, kan man garanteret ikke få armene ned. Det er nemlig her, en historisk heldig dansker har købt den kupon, der er fuldstændig vanvittige 760 millioner kroner værd. 760.818.030 kroner for at være helt præcis. Og skattefri kroner, for at være endnu mere præcis.

Udover danmarkshistoriens største gevinst, blev der tirsdag aften - også ganske historisk – trukket to danske vindere af andenpræmien i Eurojackpot. De vinder hver flotte 50.002.197 skattefri kroner.

- Den første andenpræmievinder har købt 8 rækker for i alt 120 kr. via mobil. Vedkommende er fra det nordlige Sjælland

- Den anden andenpræmievinder har købt 10 rækker med Joker for i alt 160 kr. Kuponen er købt i Føtex i Møllergade, 5700 Svendborg.

Vinderen af den gigantiske gevinst svarende til trekvart milliard kr. har endnu ikke meldt sig hos Danske Spil, ligesom den ene af de to andenpræmievindere fortsat er ukendt.

”Der skal lyde et kæmpestort tillykke til den heldige dansker, som har været forbi Trianglen på Østerbro i København for at erhverve sig den helt særlige kupon, som nu er gigantiske 760 millioner kroner værd. Vi vil utroligt gerne høre fra den person, der har købt kuponen med de rigtige Eurojackpot numre på, så vi kan komme i gang med at udbetale de 760 millioner kroner – og vi vil lige så gerne høre fra den vinder af andenpræmien på 50 mio. kr., som har købt sin kupon i Føtex i Svendborg. Vi er så glade på vindernes vegne, og glæder os enormt meget til at tale med dem og høre glæden og overraskelsen i deres stemmer. Tirsdag var en uvirkelig og helt igennem fænomenal aften her i Danske Spil, og pulsen er stadig pænt høj her dagen efter trækningen,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Eurojackpot i Danmark.

Hun oplyser desuden, at man kan tjekke, om man har vundet, på danskespil.dk/vinder.

Særlig rådgivning til millionærer

I Danske Spil tilbyder man gratis millionærrådgivning til alle, som vinder over 1 million kroner. Rådgiverne er erfarne, statsautoriserede revisorer, som hjælper de største vindere godt i gang med livet som millionær – eller multimillionær.

”Det kan være livsændrende pludselig at vinde en stor gevinst og måske fra den ene dag til den anden være økonomisk uafhængig. Derfor tilbyder vi særlig rådgivning til alle store vindere for at sikre, at de får en god start på livet som millionærer,” siger Malene Mølgaard.

Over 300 danskere blev i 2023 millionær med Danske Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med nogen af vinderne fra tirsdag aftens trækning.

Mere information om trækningen kan findes på: https://danskespil.dk/eurojackpot/vindertal.

De 11 danske Eurojackpot-førstepræmier – indtil 4. juni 2024:

1. 759.318.630 Eurojackpot, 2022 (Region Syddanmark)

2. 315.009.958 Eurojackpot, 2015 (Region Hovedstaden)

3. 310.785.127 Eurojackpot, 2021 (Region Sjælland)

4. 210.688.619 Eurojackpot, 2018 (Region Sjælland)

5. 148.183.435 Eurojackpot, 2017 (Region Nordjylland)

6. 135.177.015 Eurojackpot, 2012 (Region Hovedstaden)

7. 114.000.000 Eurojackpot, 2017 (Region Hovedstaden)

8. 107.000.000 Eurojackpot, 2022 (Region Syddanmark)

9. 69.678.692 Eurojackpot, 2021 (Region Sjælland)

10. 63.287.630 Eurojackpot, 2023 (Region Sjælland)

11. 63.257.880 Eurojackpot, 2017 (Region Sjælland)

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 19 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag.