vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Sådan aktiverer du din 500 kr bonus

Opret en konto hos Danske Spil og følg vejledningen

Opret Konto

Velkomstbonus

Åben Min side


Vælg herefter > "Oddset Bonus" > "Nye Bonus Tilbud" i fanen > Klik "Benyt Tilbud"

Velkomstbonus

Overfør herefter 500 kr. til din spilkonto

Velkomstbonus

Når gennemspilskravet for din indbetaling er opfyldt modtager du din bonus

Regler & vilkår

  • Bonussen gives kun til nye spillere på danskespil.dk. Man er ny spiller, når man ikke tidligere har haft en spilkonto på danskespil.dk. Tilbuddet er kun gyldigt for spil via danskespil.dk, og tilbuddet kan kun accepteres én gang.

  • For at aktivere bonussen, skal der minimum indsættes 500 kr. på spilkontoen. Beløbet skal omsættes minimum 6X til minimum odds 1,50, før bonusbeløbet overføres til spillerens konto. Det maksimale bonusbeløb, der kan tildeles en spiller, er 500 kr. 

  • Spilleren kan ikke disponere over bonusbeløbet før kravene til gennemspil er opfyldt. Kun spilomsætning, der opfylder de opstillede krav til gennemspil, tæller med i gennemspil af bonussen. Du kan følge med i gennemspilningen af din bonus på din Oddset bonus side. Opfyldes gennemspilskravene ikke indenfor 60 dage efter aktivering af bonussen, bortfalder bonusbeløbet. Kun væddemål placeret på Oddset tæller med i gennemspilningen af bonussen. 

  • Kun væddemål med et samlet odds på min. 1,50 tæller med i gennemspilningen af bonussen. 

  • Hvis en spiller indgår væddemål på mere end ét udfald i en kamp, vil kun væddemålet på det første udfald tælle med i gennemspilningen af bonussen.

  • Hvis en spiller indgår væddemål på en 1X2 kamp og efterfølgende indgår væddemål på en tilknyttet handicapkamp, vil væddemålet på handicapkampen kun tælle med i gennemspilningen af bonussen, hvis de valgte væddemål ikke tilsammen dækker alle udfald af kampen. Eksempel: Spiller A vædder 50 kr. på hjemmesejr i en 1X2 kamp. Derefter vædder Spiller A 100 kr. på 2 i det tilknyttede 1X2 (0-1) væddemål. I det tilfælde vil kun det første væddemål tælle med i gennemspilningen af bonussen. 

  • Et væddemål registreres først som tællende med i gennemspilningen af en bonus, når resultatet for væddemålet foreligger. Hvis et væddemål annulleres, tæller det ikke med i gennemspilningen af bonussen. 

  • Ved udregning af bonusbeløb rundes der ned til nærmeste hele krone.