vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Odds på Tysk Fodbold

Fodbold i Tyskland har altid fyldt meget i hverdagen og hele 8% af befolkningen (ca. 6,6 mio.) er registrerede fodboldspillere fordelt på over 26.000 fodboldklubber. Den første officielle fodboldkamp kan spores tilbage helt til 1874 hvilket gør Tyskland til en af de første lande til at tage fodbold til sig. Det tyske landshold er også et af de mest vindende landshold med hele 4 verdensmesterskaber og 3 europamesterskaber. Tyskland går ind i VM 2018 i Rusland som forsvarende mestre og er en af favoritterne til at blive mestre igen.

Den tyske fodboldliga også kaldet Bundesligaen blev grundlagt i 1963 og indeholder 18 hold i alt hvor de to dårligst placerede hold i ligaen rykker ned. Holdet som er tredje dårligst skal spille to playoffkampe mod det tredje bedste hold i den anden bedste tyske fodboldliga, vinderen får en plads i den bedste tyske fodboldliga i den følgende sæson. Vinderen samt holdene som er placeret 2. og 3. får direkte adgang til Champions League gruppespillet mens holdet som er placeret nr. 4 skal spille playoffkampe for at få adgang til gruppespillet. Taber holdet playoffkampene fortsætter de i Europa League.

Siden den tyske fodboldliga blev oprettet i 1963 har den været domineret af Bayern München som har vundet ligaen 27 gange. Andre klubber der har udfordret Bayern og vundet den tyske liga er bl.a. Dortmund, Wolfsburg, Schalke, Bayer Leverkusen, Stuttgart og Bremen.

Den tyske fodboldliga kan bryste sig af at være den mest sete liga på stadions i verdenen. I gennemsnit er ca. 45.000 tilskuere på de tyske stadions pr kamp (17/18 sæsonen). Borussia Dortmund er den klub i verdenen som har det højeste gennemsnitlige besøgstal med hele 79.500 besøgende i 17/18 sæsonen.

Danske Spil tylbyder gode odds på tysk fodbold , samt en masse specials. Spil på vindere, nedrykkere, topscorer og meget mere.

Bundesliga - 2. Bundesliga