Odds på Håndbold

Fodbold fylder rigtig meget i det danske sportsbillede, men det gør håndbold i den grad også. Målt på medlemstal af klubber fordelt over landet er håndbold faktisk den femtestørste sportsgren i Danmark, men målt på tv-seere er sporten en af de mest populære sportsgrene. Danmark er også historisk gode til håndbold, hvilket vores forskellige landsholds resultater over de seneste år viser. Herrelandsholdet i håndbold begyndte for alvor at levere resultater i verdenseliten i 00’erne og 10’erne. Her har landsholdet vundet EM-guld to gange og OL-guld én gang. Kvindelandsholdet har i 90’erne og 00’erne været endnu mere dominerende på verdensscenen. I den periode vandt holdet VM én gang, OL tre gange og EM tre gange. De resultater gør, at Danmark i den grad er en del af verdenseliten inden for sporten.
Vores hjemlige ligaer rangerer også blandt de bedste i verden, og den store popularitet gør, at håndbold betting er en ret stor ting i Danmark. Det kan man blandt andet aflæse ved at kigge på Danske Spil, som er blandt de førende spiludbydere, når det kommer til håndbold odds og håndbold betting. Således er sporten blandt de mest omsættende hos Danske Spil, hvor det især er håndbold odds på de hjemlige ligaer, der viser sig mest populære. Danske Spil gør det muligt for kunder at placere deres håndbold bet på masser af forskellige spil både før og under kampene. Eksempelvis kan man spille på specialspil på konkrete spillere og holdet.
Udover at være førende på håndbold betting i de danske ligaer, så tilbyder Danske Spil blandt andet også odds på Champions League for både mænd og kvinder, hvor Danmark også er repræsenteret i gruppespillet næsten hvert år.

Hos Danske Spil kan du oddse på håndbold i Danmark, Tyskland, Frankrig og internationale kampe, hvor vi tilbyder gode odds og mange specials.

Dansk Håndbold - Tysk Håndbold - Fransk Håndbold