fodboldklubben

Afsnit 12 - Med Klaus Berggreen

 

19. maj 2020

52:44 min.

Klaus Berggreen er ugens gæst i 'Fodboldklubben', og han får hele studiet til at sitre af 80'er-nostalgi og italiensk fodboldpassion. Vi skruer tiden tilbage til den gang Klaus spillede i Pisa, og får historien om en excentrisk præsident med vilde forhandlingsmetoder, om dengang Maradona ville have Berggreen til Napoli, og om at skrive hovedopgave, mens man er købt til Italien som en stor stjerne. Derudover så skal du høre Michael Falch fortælle, hvor meget "det smukke spil" egentlig betyder for ham, og så fortæller Klaus om 80'er-landsholdet, og hvor gode, de egentlig var.

Klaus Berggreen er ugens gæst i 'Fodboldklubben', og han får hele studiet til at sitre af 80'er-nostalgi og italiensk fodboldpassion. Vi skruer tiden tilbage til den gang Klaus spillede i Pisa, og får historien om en excentrisk præsident med vilde forhandlingsmetoder, om dengang Maradona ville have Berggreen til Napoli, og om at skrive hovedopgave, mens man er købt til Italien som en stor stjerne. Derudover så skal du høre Michael Falch fortælle, hvor meget "det smukke spil" egentlig betyder for ham, og så fortæller Klaus om 80'er-landsholdet, og hvor gode, de egentlig var.

Tidligere afsnit

AFSNIT 1 - MED HENRIK "STORE" LARSEN OG SANDIE WESTH

I første afsnit af "Fodboldklubben" har vært, Søren Rebbe, og hans producer, Emil Bach, fornemt besøg i deres lille klubhus. EM-legenden Henrik "Store" Larsen og radiovært og glødende Brøndby-fan, Sandie Westh, taler om rundens største højdepunkter, om de store fodboldfølelser, og en helt masse om nostalgi.

3. marts 2020

51:53 min.

AFSNIT 2 - MED DAVID MANDEL OG HEIDI FREDERIKKE

Følelserne er helt uden på fodboldtrøjen i andet afsnit af "Fodboldklubben", hvor OB-fan, Heidi Frederikke, og Brøndby-fan, David Mandel, gæster klubhuset. Vi vender naturligvis den Corona-prægede Superligauge, og så er der masser af plads til gyldne minder, der blandt andet omhandler OB-legenden Lars Høgh og en magisk Brøndbysejr i Europa.

10. marts 2020

59:23 min.

AFSNIT 3 - Med Cathrine Lundager / Bubber

Fodboldverden er sat på pause, men Fodboldklubben åbner alligevel, og gæsterne er i denne omgang skribent, Cathrine Lundager, og TV-vært, Bubber. Coronas indvirken på hele fodboldverden er naturligvis på programmet, hvor vi også taler om Sydamerikansk fodboldpassion, kommer med streamingtips, og så vender vi panelets kærlighed til henholdsvis F.C. Barcelona og FCK.

17. marts 2020

60:00 min.

AFSNIT 4 - MED DAN RACHLIN

Coronavirussen har sat fodboldverden i dvale, men "Fodboldklubben" slå endnu en gang dørene op til klublokalet og byder på nostalgi, passion og rigeligt af anekdoter.Ugens gæst er Dan Rachlin, der blev FCK-fan i modgangstiden i 90'erne, hvor han faldt for humoren, sarkasmen og energien på lægterne. Siden da har han rejst i hælene på sine hvide og blå helte, og det har b.la. bragt ham til Glasgow, hvor han havde en stor oplevelse, da FCK for nyligt vandt over Celtic.

24. marts 2020

53:30 min.

AFSNIT 5 - MED Anders Fjelsted

'Fodboldklubben' bliver i dag til 'Venskabsklubben', når der er besøg af fodboldpodcastkollega og komiker, Anders Fjelsted, der driver podcasten 'Fjelles fodboldfjol'. Anders fortæller om at være fan af landsholdet, om at blive vækket af sin far for at se VM og om tiltrækningen ved Real Madrids 'Galacticos' med spillere som Figo, Roberto Carlos, Zidane og ikke mindst Raúl.

31. marts 2020

57:26 min.

AFSNIT 6 - MORTEN CRONE SEJRSBØL

Anekdoterne flyver rundt i det lille studie denne gang, hvor den tidligere sportsjournalist, Morten Crone Sejrsbøl er på besøg. Morten er særlig rådgiver for landsholdsspilleren Joachim Andersen, og derfor bliver der talt om den moderne fodboldspillers ageren i pressen. Der bliver også tid til at tale store minder fra VM 98, om Cristiano Ronaldos mor, og om Mortens bugnende autografsamling.

7. april 2020

58:27 min.

AFSNIT 7 - ANDERS HAGEN

I dette afsnit af 'Fodboldklubben' kommer det til at gøre ondt helt ind i fodboldsjælen. Sammen med fankoordinator i DBU, Anders Hagen, dykker vi ned i de helt store landsholdstraumer. Fra Sevilla i '93, til kampen mod Brasilien i '98 og til Bendtners comeback mod Italien, der desværre endte i en fuser.

14. april 2020

56:33 min.

AFSNIT 8 - JASPER RITZ

'Fodboldklubben' har i denne omgang besøg af Arsenal-superfan, Jasper Ritz, som fortæller om sit meget intense forhold til Londonklubben. Vi kommer forbi uforglemmelige oplevelser på Highbury, en nærmest autistisk tilgang til at besøge Emirates, og en ubetinget kærlighed til en fransk midtbanegeneral.

21. april 2020

58:11 min.

AFSNIT 9 - SØREN COLDING

'Fodboldklubben' har besøg af back-legenden Søren Colding, og anekdoterne sidder løst. Søren fortæller b.la. om at repræsentere Europa i en showkamp forud for VM 98, hvor også Zidane og Batistuta var på holdkortet.

28. april 2020

58:36 min.

AFSNIT 10 - PETER SOMMER

I 'Fodboldklubben' er der denne uge besøg af en fodboldfan, der betragter sig selv som lidt af en 'rendemaske', eller 'plastikfan' med et mere voldsomt udtryk.

05. maj 2020

52:44 min.

AFSNIT 11 - Flemming Toft

I'Fodboldklubben' har besøg af én af Danmarks største fodboldstemmer. Flemming Toft gæster studiet og med sig har han stribevis af anekdoter b.la. om Serie A's store fodboldpersonligheder i slut 80'erne, om hvor tæt han egentlig har været på de helt store legender, og om den gang Michael Laudrup blev hans medkommentator ved et tilfælde.

12. maj 2020

52:44 min.

 

Om ’Fodboldklubben’

I podcasten Fodboldklubben inviterer vært, Søren Rebbe, et par fremtrædende fodboldfans ind i studiet til en samtale om det smukke spil. Sammen med panelet gennemgår han fodboldrundens højdepunkter, taler om gæsternes største fodboldminder og -idoler, og drømmer sig tilbage til de gode, gamle dage.

Fodboldklubben udkommer hver tirsdag på din favorit afspilningstjeneste.

VORES VINKEL

Oddset Podcast er en hyldest til alt det, som klæber os til TV-skærmene, får os til at bide negle på tilskuerpladserne, og juble på kontoret om mandagen. Vi brænder for at samle danskerne om de oplevelser og historier, der vedkommer os alle.

Vi ønsker at bruge vores passion inden for sport til at give vores lyttere et anderledes indblik i den verden, vi alle sammen elsker. Vi tror nemlig på, at alle vil høre den gode, underholdende, interessante og modige vinkel.