fodboldklubben

Afsnit 22 - Med Thomas Kahlenberg og Heidi Frederikke

 

21. juli 2020

65:20 min.

Der er sæsonafslutning i den lille fodboldklub, og til at lukke sæsonen ned har vi fået besøg af to mennesker, der virkelig ved, hvad det drejer sig om. Thomas Kahlenberg og Heidi Frederikke taler blandt meget andet om Corona-sæsonen, om landsholdet i nullerne, og så har vi en telefon igennem til en stolt AGF-fan, nemlig Rasmus Tantholdt . Vi stiller også sigtekornet ind på Kahlenbergs tidligere klubkammerat, Edin Dzeko, hylder evigt sympatiske Lars Høgh, bringer en efterlysning på et OB-idol, og runder en pung med Roberto Baggio-motiv.

De store personligheder står i kø, når vi i denne uge har besøg af to store personligheder, Martin Brygmann og Sandie Westh. Don Ø, Daniel Agger, Brian Laudrup, Biri Biri er navne, som du kommer til at støde på i denne episode. Det skal også handle om Kusks hårhiveri, om de euforiske scener i Tirstrup Lufthavn, og om det ulmende had til FCM.

Tidligere afsnit

AFSNIT 1 - MED HENRIK "STORE" LARSEN OG SANDIE WESTH

I første afsnit af "Fodboldklubben" har vært, Søren Rebbe, og hans producer, Emil Bach, fornemt besøg i deres lille klubhus. EM-legenden Henrik "Store" Larsen og radiovært og glødende Brøndby-fan, Sandie Westh, taler om rundens største højdepunkter, om de store fodboldfølelser, og en helt masse om nostalgi.

3. marts 2020

51:53 min.

AFSNIT 2 - MED DAVID MANDEL OG HEIDI FREDERIKKE

Følelserne er helt uden på fodboldtrøjen i andet afsnit af "Fodboldklubben", hvor OB-fan, Heidi Frederikke, og Brøndby-fan, David Mandel, gæster klubhuset. Vi vender naturligvis den Corona-prægede Superligauge, og så er der masser af plads til gyldne minder, der blandt andet omhandler OB-legenden Lars Høgh og en magisk Brøndbysejr i Europa.

10. marts 2020

59:23 min.

AFSNIT 3 - Med Cathrine Lundager / Bubber

Fodboldverden er sat på pause, men Fodboldklubben åbner alligevel, og gæsterne er i denne omgang skribent, Cathrine Lundager, og TV-vært, Bubber. Coronas indvirken på hele fodboldverden er naturligvis på programmet, hvor vi også taler om Sydamerikansk fodboldpassion, kommer med streamingtips, og så vender vi panelets kærlighed til henholdsvis F.C. Barcelona og FCK.

17. marts 2020

60:00 min.

AFSNIT 4 - MED DAN RACHLIN

Coronavirussen har sat fodboldverden i dvale, men "Fodboldklubben" slå endnu en gang dørene op til klublokalet og byder på nostalgi, passion og rigeligt af anekdoter.Ugens gæst er Dan Rachlin, der blev FCK-fan i modgangstiden i 90'erne, hvor han faldt for humoren, sarkasmen og energien på lægterne. Siden da har han rejst i hælene på sine hvide og blå helte, og det har b.la. bragt ham til Glasgow, hvor han havde en stor oplevelse, da FCK for nyligt vandt over Celtic.

24. marts 2020

53:30 min.

AFSNIT 5 - MED Anders Fjelsted

'Fodboldklubben' bliver i dag til 'Venskabsklubben', når der er besøg af fodboldpodcastkollega og komiker, Anders Fjelsted, der driver podcasten 'Fjelles fodboldfjol'. Anders fortæller om at være fan af landsholdet, om at blive vækket af sin far for at se VM og om tiltrækningen ved Real Madrids 'Galacticos' med spillere som Figo, Roberto Carlos, Zidane og ikke mindst Raúl.

31. marts 2020

57:26 min.

AFSNIT 6 - MORTEN CRONE SEJRSBØL

Anekdoterne flyver rundt i det lille studie denne gang, hvor den tidligere sportsjournalist, Morten Crone Sejrsbøl er på besøg. Morten er særlig rådgiver for landsholdsspilleren Joachim Andersen, og derfor bliver der talt om den moderne fodboldspillers ageren i pressen. Der bliver også tid til at tale store minder fra VM 98, om Cristiano Ronaldos mor, og om Mortens bugnende autografsamling.

7. april 2020

58:27 min.

AFSNIT 7 - ANDERS HAGEN

I dette afsnit af 'Fodboldklubben' kommer det til at gøre ondt helt ind i fodboldsjælen. Sammen med fankoordinator i DBU, Anders Hagen, dykker vi ned i de helt store landsholdstraumer. Fra Sevilla i '93, til kampen mod Brasilien i '98 og til Bendtners comeback mod Italien, der desværre endte i en fuser.

14. april 2020

56:33 min.

AFSNIT 8 - JASPER RITZ

'Fodboldklubben' har i denne omgang besøg af Arsenal-superfan, Jasper Ritz, som fortæller om sit meget intense forhold til Londonklubben. Vi kommer forbi uforglemmelige oplevelser på Highbury, en nærmest autistisk tilgang til at besøge Emirates, og en ubetinget kærlighed til en fransk midtbanegeneral.

21. april 2020

58:11 min.

AFSNIT 9 - SØREN COLDING

'Fodboldklubben' har besøg af back-legenden Søren Colding, og anekdoterne sidder løst. Søren fortæller b.la. om at repræsentere Europa i en showkamp forud for VM 98, hvor også Zidane og Batistuta var på holdkortet.

28. april 2020

58:36 min.

AFSNIT 10 - PETER SOMMER

I 'Fodboldklubben' er der denne uge besøg af en fodboldfan, der betragter sig selv som lidt af en 'rendemaske', eller 'plastikfan' med et mere voldsomt udtryk.

05. maj 2020

52:44 min.

AFSNIT 11 - Flemming Toft

'Fodboldklubben' har besøg af én af Danmarks største fodboldstemmer. Flemming Toft gæster studiet og med sig har han stribevis af anekdoter b.la. om Serie A's store fodboldpersonligheder i slut 80'erne, om hvor tæt han egentlig har været på de helt store legender, og om den gang Michael Laudrup blev hans medkommentator ved et tilfælde.

 

12. maj 2020

52:44 min.

AFSNIT 12 - Klaus Berggreen

Klaus Berggreen er ugens gæst i 'Fodboldklubben', og han får hele studiet til at sitre af 80'er-nostalgi og italiensk fodboldpassion. Vi skruer tiden tilbage til den gang Klaus spillede i Pisa, og får historien om en excentrisk præsident med vilde forhandlingsmetoder, om dengang Maradona ville have Berggreen til Napoli, og om at skrive hovedopgave, mens man er købt til Italien som en stor stjerne.

19. maj 2020

56:27 min.

AFSNIT 13 - Lykke Friis

I studiet i denne uge har 'Fodboldklubben' besøg af en echte fußallfreunde, når Lykke Friis fortæller om sin lidenskab for tysk fodbold og i særdeleshed Bayern München. Lykke fortæller om den svære disciplin, det er, at interviewe Franz Beckenbauer, om at bruge sin fodboldviden i det politiske liv, og hvordan den kultur, historie og politik spiller sammen, når det tyske landshold går på banen.

26. maj 2020

52:30 min.

AFSNIT 14 - Kim Milton

'Fodboldklubben' har i denne uge besøg af dommerlegenden Kim Milton, og det bliver til en hel del nedslag i en gloværdig karriere. Han fortæller blandt andet om dengang, han var ved at komme for sent til en VM-semfinale, om hvordan det var at dømme Champions League-finalen, og om en skelsættende udvisning på Camp Nou.

2. juni 2020

56:41 min.

AFSNIT 15 - Heino Hansen og Rasmus Tantholdt

'Fodboldklubben' er tilbage i stærkeste opstilling, og der er aktuel Superliga på programmet, når komiker og Brøndby-fan, Heino Hansen, og udenrigskorrespondent for TV2 og AGF-fan, Rasmus Tantholdt, ser tilbage på sidste spillerunde af grundspillet.

9. juni 2020

56:41 min.

AFSNIT 16 - Simon Kvamm og Brian Lykke

Der er SIF på programmet, når silkeborggenserne Simon Kvamm og Brian Lykke gæster 'Fodboldklubben'. De to fodboldfans sætter ord på den nutidige frustration over holdet, som de ikke mener kæmper nok på banen, og så svælger de selvfølgelig i minderne fra de gode, gamle dage. Fra den gang Silkeborg blev danske mestre i 94, og hele byen festede med Søren Frederiksen, Heine Fernandez og resten af guldholdet.

16. juni 2020

58:18 min.

AFSNIT 17 - Tue Blædel og Tony Scott

Vi skal både til Tyrkiet, Sunderland, Brøndby, Glasgow, Argentina, London og Herning, når Tue Blædel og Tony Scott gæster studiet. Tues fodboldhjerte ligger hos Arsenal og Brøndby og Tony er ivrig fan af Liverpool og lidt mindre fan af FCK, men stor fan af deres lounge. Vi runder et par vilde Superliga-resultater, siger på gensyn til SIF, taler om engelsk fodboldkultur, og hvad vi kan gøre for at bevare den.

23. juni 2020

72:44 min.

AFSNIT 18 - Jens Jacob Juulsager og Amalie Bremer

I denne episode af 'Fodboldklubben' har vi besøg af to veltalende fodboldfans, når verdensmester i bordfodbold og radiovært, Amalie Bremer, og journalist, Jens Jacob Juulsager, sætter sig til rette og taler om verdens smukkeste spil. Det skal b.la. handle om forskellene og lighederne på de to tophold FCM og FCK, om badedyr i Parken, en bytur med Don Ø og to store United-legender.

30. juni 2020

63:07 min.

AFSNIT 19 - Thomas Skov og David Mandel

I dag har vi endelig fundet en FCM fan i Thomas Skov og kan få lov at stille spørgsmålet, hvordan det egentlig er at være hadet af så mange fodboldfans i Danmark?

07. juli 2020

50:50 min.

AFSNIT 20 - Morten Bruun og Christian Juncker

I dagens udgave af fodboldklubben skal det handle lidt om det uperfekte. Det skal handle om VAR, om VM 1966, EM 1992, Manchester United, Leeds, Jack Charlton, Selhurst Park, dybe netmasker og en løssluppen revolver i Napoli.

 

14. juli 2020

69:41 min.

AFSNIT 21 - Martin Brygmann og Sandie Westh

De store personligheder står i kø, når vi i denne uge har besøg af to store personligheder, Martin Brygmann og Sandie Westh. Don Ø, Daniel Agger, Brian Laudrup, Biri Biri er navne, som du kommer til at støde på i denne episode. Det skal også handle om Kusks hårhiveri, om de euforiske scener i Tirstrup Lufthavn, og om det ulmende had til FCM.

 

21. juli 2020

65:20 min.

Om ’Fodboldklubben’

I podcasten Fodboldklubben inviterer vært, Søren Rebbe, et par fremtrædende fodboldfans ind i studiet til en samtale om det smukke spil. Sammen med panelet gennemgår han fodboldrundens højdepunkter, taler om gæsternes største fodboldminder og -idoler, og drømmer sig tilbage til de gode, gamle dage.

Fodboldklubben udkommer hver tirsdag på din favorit afspilningstjeneste.

VORES VINKEL

Oddset Podcast er en hyldest til alt det, som klæber os til TV-skærmene, får os til at bide negle på tilskuerpladserne, og juble på kontoret om mandagen. Vi brænder for at samle danskerne om de oplevelser og historier, der vedkommer os alle.

Vi ønsker at bruge vores passion inden for sport til at give vores lyttere et anderledes indblik i den verden, vi alle sammen elsker. Vi tror nemlig på, at alle vil høre den gode, underholdende, interessante og modige vinkel.