VI VINDER VM!

Efter sommerens store EM eufori, hvor Danmark præsterede til topkarakter, er det nu igen tid til VM 2022, hvor de danske forhåbentligt kan gå hele vejen!
Kommende kampe
KOM GODT I GANG HOS ODDSET

SÅDAN SPILLER DU

Få hjælp til hvordan du opretter en konto, køber en kupon, ind- og udbetaler penge til din spilkonto med mere

GÅ TIL ODDSET HJÆLP
FRIT SPIL GUIDE
Spil for 50 kr. på Australien-Danmark og få 50 kr. frit spil til VM.

Se hvordan du bruger dit frit spil her.
Download appen
I appen har du hundredevis af spil i din hule hånd, uanset hvor du befinder dig. Nemt og hurtigt!
UDVALGTE SPIL PÅ DANMARK
HVEM BLIVER DANSK TOPSCORER TIL VM I FODBOLD?
Dolberg, Skov Olsen eller en helt tredje?

Danmark til VM 2022

Danmark er på vej til VM i Qatar, og der er for alvor kommet internationale øjne på de rød-hvide. Efter en fantastisk slutrunde ved EM 2020, har folk overalt i fodboldverdenen fået øjnene op for Danmarks potentiale. Danmark bliver set som en af kandidaterne der faktisk kan gå hele vejen og ende som verdensmestre. Der er trukket op til en spændende slutrunde, hvor der er mulighed for, at anfører Simon Kjær kan løfte trofæet på Lusail Iconic Stadium.

Dannebrog skal vaje på tribunen, og ved storskærmsarrangementer over hele landet. Der har siden sommeren 2021 været en boblende eufori i det danske land, og en fodboldfest, der vil give mindelser tilbage til sommeren ’92, føles nu indenfor rækkevidde. De danske drenge ligger lige nu, op til VM’s start, nummer 10 på FIFA’s verdensrangliste, foran lande som Tyskland og Kroatien.

ANDREAS SKOV OLSEN SPECIAL
Hvor mange mål scorer Andreas Skov Olsen under VM?

Den danske sensation?

Det er lagt i kakkelovnen til den mest fantastiske VM-slutrunde, set med danske briller. Aldrig før har der været en så stor tro på Danmarks drenge, som den vi oplever i disse dage. Danske spillere bliver verden over fremhævet som fantastiske spillere for deres hold, hvor Christian Eriksen i Premier League, Simon Kjær i Serie A og Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm i Bundesligaen er gode eksempler herpå.

Når Danmark træder ind på Education City Stadium mod Tunesien 22. november, vil det meste af Danmark sidde klar til at synge heltene frem til sejr. Det kan potentielt blive Danmarks første VM-titel, såfremt de rød-hvide skulle gå hen og vinde turneringen. Det ville være et eventyr på linje med H.C. Andersens fantastiske klassikere. Der er derfor rigeligt med gode grunde til at følge med i VM i Qatar, når Danmark går på banen.

Ved VM i Rusland i 2018 måtte danskerne rejse hjem efter ottendedelsfinalen, hvor det blev til et nederlag efter straffesparkskonkurrence til Kroatien, der endte med at gå i finalen og tabte til franskmændene. Indtil videre, har det bedste danske resultat ved en VM-slutrunde været i 1998, i Frankrig, hvor Danmark i kvartfinalen tabte 3-2 til de senere finalister fra Brasilien. Flere og flere tror på, at 2022 skal blive året, hvor danskerne overgår det resultat, med muligheden for at gå hele vejen. Oddset er med det danske landshold hele vejen gennem turneringen, så du kan altid følge med hos os. Vi bringer dig et bredt og anderledes udvalg af specials, der giver dig mulighed for at spille på de mange VM-kampe hos Oddset.

Christian Eriksen special
Spil på antal mål, assists eller hvor mange kort Eriksen får under VM

Bringer Hjulmanden gaver med hjem?

VM i Qatar er det første verdensmesterskab i fodbold til at blive spillet om vinteren. Finalen spilles således seks dage før juleaften. Skulle det ske, at Hjulmanden og spillerne bragte gaver ud, i form af en dansk VM-triumf, så kunne det passende fejres med fællesdans om juletræet på Rådhuspladsen i København. Der er ingen tvivl om, at der er julelys i øjnene på danskerne, med drømmen om at kunne fejre jul som verdensmestre.

Det bliver et spændende verdensmesterskab, hvor drømmen om en dansk triumf kan mærkes i luften. Derfor vil mange danskere også sidde klæbet til skærmen, når Der er et yndigt land spilles på qatarske stadions.

Hvem bliver dansk assists konge?
Eriksen, Damsgaard eller en helt trejde?

Oddset VM odds og specials

Hos Oddset har du mulighed for at spille på en lang række odds og specials under de mange VM-kampe. Oddset udbyder et stort udvalg af spilmuligheder, så du kan spille på kampene, på hvem der vinder turneringen, hvem der bliver topscorer m.m. Dermed får du mulighed for spille på et hav af forskellige udfald til VM i Qatar, og i særdeleshed på de danske præstationer. Så hvis du tror, at Danmark vinder VM, at Martin Braithwaite bliver topscorer eller at Kasper Schmeichel vinder de gyldne handsker, så kan du spille på det hos Oddset. Her kan du se nogle af de specials, som du kan spille på:

  • Vinder og nr. 2
  • Vindende kontinent
  • Danmarks point i gruppespillet
  • Danmarks topscorer
  • Christian Eriksen Special
  • Pierre-Emile Højbjerg Special
  • Danmarks 1/8-finale modstander
  • Antal mål scoret af VM’s topscorer

Dét og meget mere kan du spille på hos Oddset, når der er VM i fodbold. Dermed kan du få lov til at tage del i et hav af spændende væddemål på VM i fodbold, og endda med et stort fokus på de rød-hvide drenge. Du kan få et overblik over oddset vm odds og specials lige her.

Grupper
DET MENER DANSKE SPIL OM VM I QATAR