Statistik

Under VM bliver der spillet et hav af kampe og det kan derfor være svært at holde styr på hvorledes de enkelte hold og spillere klarer sig. Vi har derfor lavet en side hvor du kan nemt kan få overblik over alt fra turneringsstatistisk til holdstatistik henover mål-, kort- og dommerstatistisk.

Statistikker til VM 2022

Med to til tre kampe om dagen, kan det være svært at følge med. Det vil vi gerne gøre lettere for dig. Derfor kan du her på siden danne dig et overblik over kampene med relevante statistikker. Dermed kan du være sikker på altid at være opdateret på det vigtigste fra VM i Qatar.

Du kan danne dig et overblik over mål, straffesparksscoringer og missede straffespark, begåede frispark og antal hjørnespark, samt hvordan spilfordelingen har været, eller hvor mange kort holdene har fået. Det kan også være værd at holde øje med, hvor mange afslutninger på og forbi mål der har været i en kamp. Statistikkerne hjælper dig til at være opmærksom på landsholdenes dagsform, hvilket kan give dig et billede af, hvordan nationerne kommer til at præstere i næste kamp. Det kan være relevant at holde øje med både kampstatistikkerne og statistiker for VM-turneringen, hvis du har tænkt dig at oddse på VM-kampene og/eller spillerne. Du kan f.eks. oddse på, hvor mange hjørnespark, hvor mange frispark og hvor mange afslutninger på mål, der kommer i en kamp.

Hold skarpt øje med VM på Oddset

Ligesom klubholdene i fodbold holder øje med spillernes præstationer til VM, kan det være værd at lægge mærke til, hvilke spillere der scorer flest mål og laver flest assists. Fodbold er foruden mål og assists til tider kendt for hårdt spil. Derfor kommer der ofte kort, som følge af begået frispark og straffespark. Hvem trækker flest gule og/eller røde kort til VM i Qatar? Hvem bliver topscorer? Hvem laver flest assists?

Det er alt sammen noget du kan oddse på hos Oddset. Det kan derfor være en god idé at følge med i resultaterne og statistikkerne, så du kan holde styr på udviklingen hos de forskellige spillere.

Du kan læse mere om Oddset’s odds og specials på VM i Qatar lige her.