vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

VM  SPECIAL # 32: Tamme tyskere, blandede brasilianske bolsjer og fremkig mod mandag

Podcast: Her er en gennemgang af søndagens kampe og et kig frem mod mandag, hvor vi skal have Belgien og England i aktion. I panelet sidder Kristian Mørch og Morten Nielsen.

AF ADAM MØLLER GOMAA
VM på Mediano er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Oddset. Når der optræder odds i vores udsendelser, stammer disse fra Oddset.

De forsvarende tyske verdensmestre fik en rigtig dårlig start på titelforsvaret, da et tamt tysk hold tabte 0-1 til Mexico, der omvendt tog et stort skridt mod en ottendedelsfinale. Måske kan Mexico blive en af slutrundens positive overraskelser - og Hirving Lozano kan blive en VM-åbenbaring i sig selv.

Søndag så vi, udover den tyske nedtur, også Serbien komme godt fra land med 1-0 over sidste VMs store overraskelse fra Costa Rica, og så skulle VM-favoritterne fra Brasilien stemple ind i turneringen søndag aften mod Schweiz - men kom resultatmæssigt dårligt igang.  

I denne udsendelse lægger vi ud med at se frem mod mandagens tre kampe, hvor blandt andre Sverige, Belgien og England træder ind i turneringen. 

Vi laver VM morgenshow her på Mediano, og det gør vi hver dag under slutrunden. I denne udsendelse består panelet af tidligere Chelsea, nuværende FC Roskilde-spiller, Morten Nielsen, og Kristian Mørch, som er U17-pigelandstræner. 

Hør udsendelsen her - og husk at abonnere på Mediano Special, så du automatisk får en notifikation, når der er en ny udsendelse:
Tilbage til top
Artiklen forsætter nedenfor

oversigt