Partnerskaber

Vi mener, at samarbejde spiller os alle sammen bedre

Asset

PARTNERSKABER

Vi mener, at samarbejde spiller os alle sammen bedre

Danske Spil har indgået et samarbejde med Team Danmark om deres Dual Career mentorprogram. Her kan atleter få hjælp og sparring til, hvordan man kommer videre i arbejdslivet, når den aktive karriere er ved at være slut. Danske Spil supplerer samarbejdet med at sende relevante stillingsopslag direkte til Team Danmark samt stille medarbejdere til rådighed med hjælp til at bygge en app, som skal gøre initiativet nemmere tilgængeligt og mere brugervenligt. 

Dual Career mentorprogrammet har sin oprindelse i et forsøg fra 2016, hvor de to roere fra Guldfireren, Jacob Barsøe og Morten Jørgensen, indledte et forløb med to mentorer fra erhvervslivet. Forløbet viste sig at være meget succesfuldt. Derfor besluttede Team Danmark at skabe et mere organiseret mentorprogram for alle atleter under organisationens paraply. 
Foreløbig har seks medarbejdere hos Danske Spil meldt sig som frivillige mentorer. Tre af dem har en baggrund som professionelle fodboldspillere, to har været på landsholdet i curling og en har været på landsholdet i White Water rafting. 
 
Profiler: 
 
Mathias Reimer Larsen

Nuværende stilling: Oddssætter hos Danske Spil i afdelingen Sportsspil. Producerer odds på alt lige fra Superligaen til Vild med dans. 
Tidligere sportsgren: Var fra 2010-2013 professionel fodboldspiller i Brøndby IF. Har spillet 50 U-landskampe for Danmark samt spillet 1 sæson i 1. Division for Hvidovre og spillet adskillige sæsoner i 2. Division for Hvidovre og HIK.
 
Jesper Kristoffersen

Nuværende job i Danske Spil: Oddssætter/podcastansvarlig. Sætter odds på dansk ishockey og har gennem mange år sat odds på fodbold fra Danmarksserien til Superligaen. Derudover er Jesper ansvarlig for vores nyeste satsning indenfor podcasting.
Tidligere sportsgren: Fodbold. Startede som fem-årig i Hvidovre IF i, hvor han siden har spillet ad flere omgange. Karrieren førte ham desuden til Silkeborg IF, Sønderjyske, Avarta samt til en position som spillende assistenttræner i Avedøre. 

Klaus Lykke

Nuværende stilling i Danske Spil: Oddssætter med fokus på trav og fodbold. 
Tidligere sportsgren: Fodbold. Har spillet i AB superliga samt 1. division fra 1999-2013 samt 
FC Helsingør i 1.-og 2. division fra 2013-2015.
 
Jan Frederiksen 

Nuværende Stilling i DS: Startede som freelance oddsætter med fokus på håndbold og fodbold. Er nu fastansat i Spildrift.
Tidligere sportsgren: Fodbold. Har spillet for: Lyngby FC, Feyenoord/Excelsior, Midtjylland, Herfølge,Randers FC, Brøndby IF, Wisla Krakow, Vejle og AB.
 
Pia Thomsen

Nuværende stilling i Danske Spil: Data Scientist i BI og Analytics-afdelingen.
Tidligere sportsgren: White Water rafting hvor hun har været på landsholdet og blandt andet var med til VM fra 2014-2018.
 
Rasmus Stjerne Hansen

Nuværende stilling hos Danske Spil: Fullstack developer med fokus på front end i web team. (Danskespil.dk på mobil og web)
Tidligere sportsgren: Curling, hvor han har spillet professionelt i omkring 10 år. Deltaget ved OL i 2014 og 2018.

 
partnerskaber-csr-ds
Artiklen forsætter nedenfor
Artiklen forsætter nedenfor
Artiklen forsætter nedenfor