Rekordstort bidrag til samfundet

”Vi har en forpligtelse til at drive Danske Spil og vores spil professionelt, så der hvert eneste år bliver skabt solide økonomiske resultater til gavn for det danske samfund. Og i 2019 har vores samlede økonomisk bidrag til samfundet været næsten 3 mia. kr. Det er det største resultat i vores historie.” - Susanne Mørch Koch, administrerende direktør, Danske Spil.

Danske Spil er ejet af staten og danske idrætsorganisationer og er sat i verden for at underholde og skabe værdi for det danske samfund gennem ansvarligt spil. Og i 2019 har Danske Spil virkelig bidraget til samfundet.

Samfundsbidraget gennem bl.a. Udlodningsmidlerne, spilleafgifter og selskabsskat udgjorde i alt 2.954 mio. kr. Det er et rekordstort bidrag og 109 mio. kr. mere end i 2018, hvor beløbet var 2.845 mio. kr.

”Vi har en forpligtelse til at drive Danske Spil og vores spil professionelt, så der hvert eneste år bliver skabt solide økonomiske resultater til gavn for det danske samfund. Og i 2019 har vores samlede økonomisk bidrag til samfundet været næsten 3 mia. kr. Det er det største resultat i vores historie”, siger Susanne Mørch Koch, administrerende direktør for Danske Spil.

En væsentlig del af pengene – 1.274 mio. kr. – går til almennyttige formål i idræts-, kultur- og foreningslivet gennem de såkaldte Udlodningsmidler, der kommer fra overskuddet af Danske Spils lotterier.

Midlerne går især til støtte af det frivillige arbejde i landets mange idrætsorganisationer. Men også børnehaver, Amnesty International, Dyrenes Beskyttelse, udvikling af nye undervisningsmaterialer og en lang række enkeltstående projekter får del i Udlodningsmidlerne.

Artiklen forsætter nedenfor
Artiklen forsætter nedenfor
Artiklen forsætter nedenfor