Altid vores ansvar bevidst

Danske Spil er sat i verden for at sikre, at danskerne kan spille underholdende, trygt og ansvarligt og på en måde, så̊ overskuddet kommer hele samfundet til gode.

 

Ansvarlighed har været en del af Danske Spils virkelighed, siden den første tipskupon kom på gaden i 1949. I dag er spiludbuddet markant større, men ansvarlighed og samfundsnytte er stadig vores pejlemærker. Det er et privilegium at underholde danskerne – og det skal ske inden for nøje definerede rammer. Derfor arbejder Danske Spil løbende på at sikre ansvarlighed på spillemarkedet.

 

I 2020 indførte vi, som den eneste spiludbyder, det måske største enkeltstående ansvarlighedstiltag nogensinde i Danske Spils historie. Sikkert Spil er vores Spil-id-løsning, der gør, at også̊ væddemål solgt hos forhandlerne er registrerede, så̊ ludomani, hvidvask og matchfixing er lettere at bekæmpe samt som værn mod, at mindreårige kan spille. 1. januar 2023 indføres det som et politisk fastsat krav til hele spilbranchen.

 

I 2021 har vi indført nye grænser for indskud på kasinospil, vi har skåret spiludbuddet på Oddset ned, og vi har reduceret vores reklametryk.

 

For hos Danske Spil skal spil og underholdning gå hånd i hånd med ansvarlighed.

 

Du kan læse mere i 2021 CSR-rapporten: https://danskespil.dk/om/csr

Artiklen forsætter nedenfor
Artiklen forsætter nedenfor
Artiklen forsætter nedenfor