vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

                          VELKOMMEN TIL 
                             DANSKE SPIL 
                       PARTNER PROGRAM
                                    Tilmeld dig og bliv en del af Danmarks største spiludvalg
 
 

          

SVG logo - DEPRECATED

Her kan du få svar på de mest stillede spørgsmål til Danske Spil Partnerprogram. Hvis du ikke kan finde svar på det du ønsker, så kan du kontakte Danske Spil vedrørende Partnerprogrammet på:

Log ind og skriv via Partner-systemet eller
ring på telefon: +45 36 37 14 44
 

Hvordan tilmelder jeg mig?
For at tilmelde dig Danske Spil Partnerprogram skal du gå ind på danskespil.dk/partner og klikke på "Bliv partner". Du kommer nu ind på Danske Spil Partners registreringsside. Tilmeldingen sker ved at udfylde registreringsformularen.

Du bør med fordel have dine bank- og virksomhedsoplysninger klar inden du går igang med at udfylde registreringsformularen:

1) IBAN
2) SWIFT
3) Kontonummer
4) Momsnummer (CVR nummer)

Det er vigtigt, at du husker brugernavn og adgangskode til senere for at logge ind.

Hvordan logger jeg ind?
Når du tilmelder dig Danske Spil Partnerprogram bliver du bedt om at vælge et brugernavn og en adgangskode. Dit brugernavn og adgangskode er unikt for dig som bruger. Det er derfor vigtigt, at du husker disse oplysninger for at være i stand til at logge ind. Når din ansøgning er godkendt modtager du en bekræftelsesmail, og du kan logge ind i partnersystemet.

Log ind sker i højre side på danskespil.dk/partner, hvor du udfylder dit brugernavn og din adgangskode. Klik på "Log ind" for at komme videre til partnersystemet.

Jeg har glemt min adgangskode. Hvad gør jeg?
Hvis du har glemt din adgangskode skal du gå ind på danskespil.dk/partner. Klik på "glemt password" i højre side. Du vil nu få tilsendt en mail med en imidlertidig kode. Du kan selv vælge en ny adgangskode næste gang du logger ind i partnersystemet.

Hvad er IBAN, SWIFT og Momsnummer?
IBAN er dit internationale kontonummer. Et IBAN nummer består altid af 18 tal og bogstaver, og kunne for eksempel være: DK7630003015112670 (Danske Spils IBAN)

SWIFT kode er en international standard kode som bruges til at identificere din bank. For eksempel: Danske Banks SWIFT kode = DABADKKK

Du kan finde IBAN nummer og SWIFT kode på din netbank eller ved at kontakte din bankrådgiver.

Momsnummer, også kaldet CVR nummer, er et nummer der entydigt identificerer din virksomhed (et momsnummer er på 8 cifre). 
Hvis du ikke ejer et momsnummer, så skal du kontakte kundeservice på :partner@danskespil.dk eller telefon: +45 36 37 14 44 

Hvordan opretter jeg en kampagne?
Når du laver en kampagne opretter du et link på din hjemmeside til Danske Spil. For at oprette en kampagne skal du logge ind på partnersystemet. Du har nu mulgihed for at vælge mellem et bredt udvalg af Bannere og Links. Find den kampagne du ønsker at bruge på din hjemmeside. Send budskabet om, at alle venner, familie, bekendte og andre der måtte være interesseret kan støtte netop dig.

Hvor/hvordan finder jeg et Banner?
For at finde et banner skal du klikke på "Bannere og Links" i fanemenuen øverst på siden. Du har nu 6 valgmuligheder.

Klik på "søg efter Bannere" for at finde det banner du ønsker. Vælg blandt fem forskellige søgekriterier.

Du kan søge efter specifikke brands, kampagne grupper og særlige design typer. Vælg også den landignsside som du vil have, at banneret skal linke hen til. Ønsker du en bestemt størrelse på banneret, klik på "billedstørrelse". Vælg det størrelsesformat som du ønsker, at banneret skal have.

I venstre side vises de bannere som du søger efter.

Når du har fundet det banner som du gerne vil benytte, skal du klikke på det lille "plus"-ikon som er til højre for banneret. Under banneret kommer nu en kode. Kopier koden og sæt den ind på din hjemmeside.

Hvordan laver jeg Links?
For at oprette et Link skal du klikke på "Link opretter". Vælg den side som du ønsker at linket skal tilknyttes. Vælg så, det brand som du ønsker at linket på din side skal henvise til. Tryk på "Få sporringskode". Kopier koden og sæt den ind på din hjemmeside.

Hvilken indtjeningsmetode skal jeg vælge?
Alle Danske Spil Partnere kan tjene penge. Du kan vælge mellem 3 måder at indtjene provision - Valget er dit:

CPA (Afregning pr. ny kunde der genereres til Danske Spil): Modtag 250 kr., hver gang du skaffer danskespil.dk en ny kunde
Revenue Share (Indtægtsdeling) : Når du har skaffet danskespil.dk en ny kunde, modtager du en del* af den omsætning**, som generes på alle kundens spil fremover!
Kombineret afregning: Modtag 100 kr., hver gang du skaffer en ny kunde til danskespil.dk, og modtag desuden en del af den omsætning som gerneres på alle spil fremover!
* Statserne varierer, alt afhængigt af spil. For at se satserne, klik på "provision & kommision" i menuen til venstre. 
** Kundens omsætning (net revenue) = Omsætning - tilbagebetalingsprocent - skat - evt. bonus - evt. charge backs. Tilbagebetalingsprocenten varierer fra hvert spil.

Hvis du ønsker at ændre den valgte indtjeningsmetode, så skal du kontakte kundeservice på :partner@danskespil.dk eller telefon: +45 36 37 14 44

Hvordan tjener jeg penge?
Din provision afhænger af den indtjeningsmetode du har valgt. For at indtjene provision skal du være aktiv, og generere nye kunder til danskespil.dk. Det gør du ved at kunderne opretter en netspilskonto via dit link på din hjemmeside. Når der fremover spillers på et af Danske Spils produkter, fra de kunder du har genereret, falder der automatisk penge af til dig. Eller du kan vælge at få penge pr. kunde du kan generere.

Udbetaling sker den 15. i hver måned.

Vigtigst af alt: Kunderne skal vide, at de skal oprette sig som brugere på danskespil.dk via dit link.