forårsfesten

Spil med om $20.000 og deltag i festen direkte på Twitch! 

Priser er angivet i USD med en indikation i danske kroner. Det er prisen i USD, der er gældende. Læs alle regler og vilkår her.

Festen fejres DIREKTE PÅ TWITCH!

---> Se med her den 1. og 3. maj 2021 <---

Forårsfesten er det næste skud på stammen i vores eksklusive turneringer kun på Danske Spil. 'Jungleras' og 'Krogliren' dækker pokerturneringen live, når de den 1. og 3. maj kl. 19.30 sætter strøm til Danske Spil Pokers Twitch-kanal. Pokeren er i absolut højsæde, og du vil også have mulighed for at vinde en masse fede præmier i 'Krogliren Tænker' og i mange andre sjove konkurrencer i løbet af de to udsendelser.  

Dag 1a og dag 1b spilles online på Danske Spil den 1. og 2. maj kl. 19.30. Dag 2 fortsætter den 3. maj kl. 19.30 og slutter, når vinderen er fundet. Buy-in er $109 og der er $20.000 garanteret i præmiepuljen. Du kan kvalificere dig gratis via vores lørdags freerolls eller via vores $5,50 og $11 satellitter.

Vil du i godt forårshumør - gå ikke glip af Forårsfesten

 
 

Kom med til forårsfesten - helt gratis!

Forårsfesten spilles den 1. - 3. maj 2021, og det er kun spillere fra Danske Spil, som kan deltage .

Og nu kan du komme med helt gratis!

Alle lørdage fra 10. april til 2. maj  kan du kl. 19.30 kvalificere dig til pokerturneringen, Forårsfesten, ved at spille med i vores freeroll! Nummer ét og to får hver især en Forårsfest-billet á $109 og nummer 3-32 vinder henholdsvis $5,50  og $11 satellit-billetter.

to slags satellitter

Satellitterne starter kun op, når minimum fem spillere er registreret.

$5,50 R/A satellit: Hver onsdag og fredag kl. 20:00 fra den 7. til 30. april kan du kvalificere dig til Forårsfesten for $5,50. I disse satellitter garanterer vi minimum ét sæde á $109

$11 R/A satellit: Hver mandag og søndag kl. 20:00 fra 5. april til 2. maj afholder vi $11 satellitter til Forårsfesten. Om søndagen garanterer vi minimum tre sæder á $109, og om mandagen garanterer vi minimum ét sæde á 109. 

For at spille med, skal du logge ind på Danske Spil Poker via vores pokerklient eller app - tryk på 'Turneringer' - vælg dernæst 'Danske Spil Turneringer' og tilmeld dig den Forsårsfesten-satellit, du vil spille.

REGLER OG VILKÅR

 • Det er muligt at kvalificere sig til ”Forårsfesten” fra 5. april til 2. maj 2021 - begge dage inklusiv.
 • ”Forårsfesten” er en to dage lang online pokerturnering med en garanteret præmiepulje på $20.000. Dag 1a og dag 1b afholdes henholdsvis 1. og 2. maj kl. 19.30 på Danske Spil Poker. Dag 2 spilles mandag d. 3. maj kl. 19.30
 • Buy-in til dag 1a og dag 1b er $109 
 • Dag 2 fortsætter mandag den 3. maj kl. 19.30, og det er kun spillere, der er gået videre fra dag 1a eller dag 1b, som kan deltage.
 • Hver mandag og søndag kl. 20.00 fra 5. april til 2. maj spilles en $11 satellit-turnering til ”Forårsfesten”. Der garanteres min. tre sæder om søndagen, hvorimod der garanteres ét sæde om mandagen. Herudover udbydes der et ekstra sæde for hver $109, der spilles for i præmiepuljen.
 • Hver onsdag og fredag kl. 20.00 fra 7. april til 30. april spilles en $5,50 satellit-turnering til ”Forårsfesten”. Der garanteres min. ét sæde de pågældende dage. Herudover udbydes der et ekstra sæde for hver $109, der spilles for i præmiepuljen.
 • Lørdage fra den 10. april til og med den 1. maj kl. 19.30 er der mulighed for gratis at kvalificere sig til ”Forårsfesten”. En samlet præmiepulje de respektive lørdage er svarende til min DKK 2.500.
 • Du skal være min. 18 år og have en Blå Konto hos Danske Licens Spil for at deltage.
 • Satellitterne starter kun op, når minimum fem spillere er registreret.
 • Når du deltager i denne kampagne accepterer du nærværende specifikke kampagnevilkår og betingelser samt vores standard kampagnevilkår og -betingelser.
 • Danske Licens Spil A/S' spilleregler for Poker og Vilkår for Netspil gælder.
 
Sådan deltager du:
 • Log ind på Danske Spil Poker via vores pokerprogram eller app for at spille med.
 • Find ”Forårsfesten” og satellitter under kategorien "Danske Spil Turneringer".

 

Præmien:

 • Du kan vinde adgang til dag 1a eller dag 1b af ”Forårsfesten”, der spilles kl. 19.30 den 1. og 2. maj 2021 på Danske Spil Poker.
 • Præmierne i turneringen, ”Forårsfesten”, afhænger af hvor mange der deltager og hvilken plads man slutter på. Selve præmiestrukturen oplyses i turneringens lobby.
 • Ubrugte ”Forårsfesten” $109-billetter kan blive konverteret til turneringsdollars - læs uddybelsen herunder:

Hvis du er med i Forårsfesten efter late reg. er slut, og du stadig har overskydende billetter tilbage, så bliver disse konverteret til turneringsdollars.

Der konverteres max tre overskydende billetter.

Forbehold mm.

 • Danske Licens Spil tager forbehold for trykfejl og fejl i de her givne informationer.
 • Danske Licens Spil forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår.
 • Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøres erstatningskrav gældende mod Danske Licens Spil.
 • Ved mistanke om snyd, kan vi se bort fra din deltagelse.
 • Danske Licens Spil erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare.
 • Danske Licens Spil forbeholder sig retten til at ombytte de oprindelige præmier med præmier af tilsvarende værdi, hvis de oprindelige præmier ikke kan uddeles som følge af omstændigheder uden for Danske Licens Spils kontrol.

 

Kontaktoplysninger:

 • Konkurrencen afholdes af Danske Licens Spil A/S, Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby, CVR.nr: 33034474. Danske Licens Spil kan kontaktes vedrørende denne konkurrence på tlf. 36 72 80 80 eller mail kontakt@danskespil.dk.