vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Gratis poker

Hos Danske Spil Poker kan du starte med at spille gratis poker – øvelse gør mester!

Man siger om poker, at det kun tager et øjeblik at lære reglerne, men en livstid at blive rigtig skrap til spillet, og der er altså noget om snakken. Al begyndelse er svær, og selv de største og mest vindende pokerstjerner har været begyndere engang, men i stedet for at betale dyre lærepenge ved filten, er det hos Danske Spil Poker muligt at dygtiggøre sig uden at have pungen oppe af baglommen.

Uanset om du er en helt grøn udi pokerens verden, stadig ikke er helt klar til at spille om penge endnu, eller blot vil prøve en helt ny variant eller strategi af, så kan det naturligvis lade sig gøre her.

Hos Danske Spil Poker har vi et rigtigt godt tilbud til dig, der gerne vil blive skrap til spillet uden at risikere et indhug i privatøkonomien. Du kan tilmed få lidt ekstra kroner og øre mellem hænderne, hvis det går godt. Det skyldes de såkaldte freeroll-turneringer, der afvikles hver eneste dag.

En freeroll-turnering er ganske gratis for dig som spiller at deltage i, men det afholder ikke os fra at smide lidt penge i præmiepuljen. Hver dag har du således to muligheder for at vinde kolde kontanter, blot ved at placere dig godt i vores ’Danske Spil Freeroll’s. Klokken 10.00 er der hver dag 20 $ at spille om, mens der hver aften klokken 21.05 udloddes 50 $, og du spiller selvfølgelig kun mod andre Danske Spil-brugere.

Du kan spille i så mange freeroll-turneringer, du har lyst til, og fordi der trods alt er kolde kontanter på spil, bliver spillet taget anderledes seriøst end mange andre gratis pokertilbud. Det er en perfekt måde at få noget erfaring under bæltet, uden selv at afholde nogen risiko, og er tilmed en god måde at få kickstartet en lille økonomisk reserve, der kan bekoste indskuddet i de første turneringer eller cashgames, når tiden er inde.

Artiklen forsætter nedenfor

4 faste freerolls hver dag

Dag

Tid

Pris

Præmiepulje

Hver dag

10:00

Gratis deltagelse

$20 garanteret

Hver dag

15:00

Gratis deltagelse

$20 garanteret

Hver dag

20:00

Gratis deltagelse

$50 garanteret

Hver dag

22:00

Gratis deltagelse

$20 garanteret

SPIL POKER FOR SJOV - VIND PENGE UDEN RISIKO

Udover vores daglige freeroll-turneringer, har vi også et tilbud til nye kunder, der lige vil teste vandende, før de springer på hovedet i det dybe bassin. Der er tale om en gratis velkomstbonus på 55 kroner, og du kan bruge pengene præcis som du lyster.

Uanset om du vil prøve kræfter med en af vores mange daglige turneringer, skyde efter den store jackpot i vores Sit & Go Heros, tage plads ved et Texas Hold’em cashgame-bord eller give dig i kast med en eksotisk variant som Omaha Hi/Lo eller 7 Card Stud, så står det dig aldeles frit for.

Bonussen er kun bundet op på ét krav, nemlig at du får akkumuleret 50 af vores såkaldte bonuspoint inden for 60 dage efter bonussen er indsat på din konto. Du optjener to point per dollar du betaler i rake (rake er et servicegebyr, der pålægges spillet), så du skal bidrage med 25 $ i rake, før du har frispillet bonussen. Indtil da er det ikke muligt at udbetale de oprindelige 55 kroner, men eventuelle gevinster bestemmer du selvfølgelig selv over.

Skulle du mod forventning ikke nå at frispille de 55 kroner, så tilbagefører vi beløbet fra din konto. Har du tabt pengene, behøver du ikke tænke videre over det – det er helt og aldeles på vores regning.

Det eneste du skal gøre for at indløse din bonus, er at logge ind på din konto og benytte bonuskoden. Det kan du gøre på følgende måde:

SÅDAN FÅR DU DINE 55 GRATIS KRONER TIL DANSKE SPIL POKER

Tryk på knappen "SPIL NU", så åbner Danske Spil Poker i et nyt vindue

  1. Klik på ”Min Casino side”
  2. Vælg fanebladet ”Overfør beløb”
    • Vælg ”Indbetaling”
    • Skriv bonuskoden Gratis55 ind i feltet ”Indskudsbonuskode”
    • Tryk på knappen ”Overfør”
  3. Du kan nu bruge dine 55 kroner til at spille poker for

Bonuskoden kan kun benyttes af nye kunder, og kun én gang per kunde. Pengene er tilgængelige 60 dage efter de er indsat på kontoen, og der skal optjenes 50 bonuspoint før bonusbeløbet kan udbetales.


SPIL GRATIS POKER PÅ NETTET HOS DANSKE SPIL POKER

Der er også en tredje mulighed for at spille gratis poker online på Danske Spil Poker. Ligesom med vores freeroll-turneringer og vores 55 kroner velkomstbonus koster det heller ingenting at spille på vores PlayMoney-borde. PlayMoney er Danske Spil Pokers fiktive valuta, der giver dig adgang til en lang række af vores spil – til gengæld vil alle gevinster også blive udbetalt i den fiktive valuta.

Der findes PlayMoney-varianter af stort set alle vores formater. Uanset hvilken variant og spilform du søger at dygtiggøre dig i, kan det ske i vores sektion for ’Gratisspil’, hvor der både udbydes Cashgames, Sit & Go’s og Turneringer i flere forskellige afstøbninger. Du kan for eksempel stifte bekendtskab med vores turbo cashgame-format Zap Poker, hvor al ventetiden er skåret ud. Her vil du med garanti aldrig kede dig, da du får en ny hånd, så snart du har foldet.

Mens der ikke er nogen mulighed for at vinde rigtige kroner og øre i PlayMoney-spil, så giver det stadig fornemmelsen af, at du har et vist rådighedsbeløb til poker, som du efter bedste evne skal få til at vokse. På den måde kan det for mange være en værdifuld lektion om, stille og roligt at bygge en bankroll, uden at tage store risici og sætte det hele på et bræt. Skulle det alligevel gå galt, så er der heldigvis bare tale om en fiktiv valuta. Derfor tanker vi naturligvis også gerne din konto op igen. Hvis du fokuserer på at lære af dine fejl og blive bedre, vil du opleve behovet for at få genoptanket din PlayMoney-konto bliver mindre og mindre, indtil du til sidst er blevet dygtig nok til at slå PlayMoney-spillene regelmæssigt.

Det er altså bare med at komme i gang. Øvelse gør mester, og det eneste du behøver at investere, for at blive rigtig god til poker, er din tid. Held og lykke! 

Artiklen forsætter nedenfor