Halloween

Spil med i vores eksklusive online turnering og deltag samtidigt i (u)hyggen på Twitch

Vil du spille med i den (u)hyggeligste online turnering?

Hvis du ikke nyder at gå rundt ude i det mørke og kolde efterårsvejr til 'Halloween', så har vi et alternativ til dig. 

Vi afholder nemlig en (u)hyggelig online pokerturnering startende med dag 1A lørdag kl. 19.30. Dag 1B spilles dagen efter, søndag den 29. oktober kl. 19.30, og de spillere som går videre fra 1A og 1B, skal spilles dag 2 mandag den 30. oktober kl. 19.30.

Buy-in er $109 og vi garanterer en præmiepulje på $20.000. Formatet er progressiv knockout, hvor du får en gevinst for hver spiller du slår ud.

Hver aften kl. 20.00 fra den 9. september til den 27. oktober afholder vi $5,50 satellitter til Halloween.

 
 

Følg (u)hyggen live

Vi er live fra vores Dansk Spil Poker-kanal på Twitch, når Halloween starter 1A lørdag den 28. oktober kl. 19.30. Når vi skal finde vinderen på dag 2 mandag den 30. oktober, er vi naturligvis også live på Twitch fra kl. 19.30.

Vi har inviteret en gæst i studiet, der vil assistere henholdsvis Rasmus 'Jungleras' Nielsen og Dennis 'Krogliren' Krog ved mikrofonerne. Der er skruet ekstra op for (u)hyggen, så tune ind på Twitch, hvis du trænger til pokerunderholdning i skræmmende godt selskab.

Praktiske oplysninger

  • Vinder du én billet til Halloween-turnering via en $5,50 satellit, bestemmer du selv om du vil spille 1A eller 1B den 28. eller 29. oktober.
  • Det er ikke muligt at købe sig ind på dag 2.
  • Det er et krav, at du har brugt min. én Halloween-billet á $109 for at få eventuelle overskydende billetter konverteret til kontanter.
  • Ubrugte $109 Halloween-billetter kan blive konverteret til kontanter, såfremt du har overskydende billetter tilbage efter late reg er slut i turneringen søndag den 29. oktober 2023. Der konverteres max tre overskydende billetter. Senest den 5. november
Artiklen forsætter nedenfor