Download poker program

 Hent nu 

For at komme i gang med at spille Poker skal du downloade og installere Danske Spils Poker program. Det tager kun nogle få minutter.

     For PC klik herunder                     For Mac klik herunder

Artiklen forsætter nedenfor

 Registrering

Når du har downloadet og installeret Danske Spils Poker program, åbnes spillet automatisk.

Er du allerede bruger på danskespil.dk, logger du på med dit Danske Spil brugernavn og adgangskode.

Artiklen forsætter nedenfor

 Overfør Penge

Før du kan komme i gang med at spille poker, skal du overføre penge til din poker konto.

Artiklen forsætter nedenfor

Download poker hos Danske Spil

Hos Danske Spil går vi meget op i poker. Vi sætter en stor ære i at være danskernes foretrukne online pokerudbyder, og det stiller naturligvis krav til den pokersoftware, vi tilbyder vores kunder. Derfor arbejder vi hele tiden benhårdt på at udvikle og forbedre vores platform, så vi har markedets mest innovative, stabile og bedst designede pokerprodukt.

En af de største fordele ved at downloade pokerklienten til din egen pc er, at du kan skræddersy din pokeroplevelse ned til mindste detalje. Du kan selv vælge hvilket grafisk tema, dine pokerborde og kort skal have, og om du ønsker at spille med eller uden lyd, animationer og avatarer. Det er også muligt at konfigurere spillets byde-knapper, så de passer præcis til dit temperament, og vælge hvorvidt du ønsker muligheden for at justere bud-størrelse med hjulet på din mus.

Med Danske Spils pokersoftware kan du også let orientere dig om vores mange igangværende og kommende kampagner. Så snart du er logget ind, kan du se, hvilke kampagner du allerede deltager i, og hvilke du med fordel kan tilmelde dig. Du kan også let få et overblik over, hvor langt du er med gennemspilningen af en aktiv bonus, og kigge lidt rundt i vores spændende bonusshop.

Danske Spils pokerklient kan køre på alle Windows operativsystemer fra Windows XP og frem, og kræver blot 512 megabyte RAM, en skærmopløsning på 800 x 600 med minimum 256 farver, et lydkort (hvis du vil kunne høre de mange lydeffekter i klienten) og mindst 250 megabyte fri hukommelse på harddisken.

Uanset om du allerede har en konto på Danske Spil, eller om du er ny på siden, så tager det kun et øjeblik at komme i gang. Download Danske Spil Poker nu, så guider vi dig igennem hele processen – fra oprettelse og login til du har taget plads ved den virtuelle filt.

Vi ses ved pokerbordene!

Artiklen forsætter nedenfor

Du kan også spille poker på mac

Det er selvfølgelig også muligt for Mac-brugere at begive sig i kast med det store spiludbud hos Danske Spil Poker. Mac-klienten tilbyder ligesom PC-versionen alle tænkelige pokervarianter og formater, og kan køres på Mac OS X 10.5 og senere.

Vi har et enormt turneringsudbud der strækker sig over både Texas Hold’em- og Omaha-turneringer, og der er hver dag tusindvis og atter tusindvis af dollars garanteret i turbo-, rebuy-, bounty-, heads up-turneringer. Det er også muligt at tilgå vores mange cashgame-borde, ligesom vores populære Zap Poker-format kan spilles direkte fra din egen Mac-enhed.

Endelig har vi Sit & Go’s i alle prisklasser, der starter, så snart de er fyldt. Vi har både standard, turbo og hyper turbo-Sit & Go’s med alt fra to til 36 spillere. 

Med Danske Spil Pokers Mac-klient kan du desuden skræddersy spiloplevelsen, så det passer nøjagtigt til dit behov. Uanset om du foretrækker at fokusere på et bord, eller vil spille flere borde samtidig, så giver vores pokersoftware dig den perfekte mulighed for at opsætte borde, grafik og kort præcis som du ønsker, så du altid kan bevare overblikket og spille dit bedste poker.

Det tager kun et øjeblik at hente og installere Danske Spil Poker, og hvad end du benytter dig af iMac, MacBook eller MacBook Pro, er du garanteret en enestående spiloplevelse på Danmarks førende pokerside. God fornøjelse.

Artiklen forsætter nedenfor