vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Loyalitetsprogram

Loyalitetsprogram

På Danske Spil Poker belønner vi vores loyale pokerkunder med ugentlige belønninger, kampagner og bonusser.

Hos Danske Spil Poker sætter vi stor pris på vores loyale kunder, og det kommer til udtryk igennem vores særlige fordelsprogram. Alle brugere på Danske Spil Poker kan nyde godt af vores mange kampagner, som henvender sig til både hobbyspilleren og den seriøse grinder, og som spænder fra indbetalingsbonusser, specielle lodtrækninger, gratis kontanter og turneringsbilletter til turneringer med ekstra værdi.

Derudover tilbyder vi hver eneste uge en kontant belønning til alle spillere, der har optjent 30 eller flere pokerpoint i den forgangne uge. Jo flere pokerpoint, du optjener, des flere kontanter udbetaler vi til din konto om mandagen, og det er kun din arbejdsiver ved filten, der sætter grænser for, hvor stor en belønning, du gør dig fortjent til. Du kan læse meget mere om de ugentlige udbetalinger under 'Min Belønning'.


Very Important Player

For vores mest aktive spillere har vi den eftertragtede VIP-klub. For at blive en del af VIP-programmet skal der optjenes mindst 7.500 bonuspoint på et kvartal, men til gengæld er det så også helt okay, hvis nogen af pointene er akkumuleret på Danske Spil Casino.

Hver måned vil der være flere eksklusive kampagner udelukkende for vores VIP-brugere. Det kan være alt fra indbetalingsbonusser til races, men fællesnævneren for vores VIP-kampagner er, at belønningerne er værd at gå den ekstra mil for. Vi skræddersyer for eksempel middagsarrangementer og luksusture til vores VIP-brugere, og sender årligt en delegation afsted på Pokerchefturen i Las Vegas.

Danske Spil Pokers fordelsprogram er vores måde at give tilbage til dig som spiller. God fornøjelse med at spille dig til de velvoksne belønninger.

Artiklen forsætter nedenfor

Sådan optjener du pokerPoint

Hos Danske Spil optjener du pokerpoint hver gang du spiller poker for rigtige penge - uagtet om det er cashgames, turneringer, Sit & Go's, HEROs eller Zap Poker. Du optjener 2 point for hver $1 USD, du bidrager i rake.


Hvordan beregnes rake?

Vi bruger et system, som kaldes "genereret rake", til at beregne dit rake-bidrag. For at beregne dit generede rake, dividerer vi den samlede pot med antallet af spillere, som har bidraget til potten. Derefter tildeler vi dig en del af beløbet, baseret på, hvor meget du bidrog til potten. Læs mere om vores rake-struktur.

Artiklen forsætter nedenfor