Tyrolerkjoler, Bratwurst mit Senf og poker - klar til oktoberfesten?

Igen i år afholder vi Oktoberfesten, der er en del af vores eksklusive online turneringer kun på Danske Spil. Vanen tro dækker 'Jungleras' og 'Krogliren' pokerturneringen live, når de den 30. oktober kl. 19.00 sætter strøm til Danske Spil Pokers Twitch-kanalBuy-in er $109 og der er $20.000 garanteret i præmiepuljen.

Som noget nyt får de i år selskab af vinderen af pokerturneringen 'Pokerstjerne for en aften'*.

Så hvis du ikke skal et smut forbi de bayerske alper, men du gerne vil i Oktoberfest-stemning, skal du bare tjekke ind på vores livestream - det bliver wunderbar!

* 'Vind Pokerstjerne for en aften' var en online pokerturnering den 12. september kl. 19.00 med et buyin på $11. Vinderen fik et sæde til 'Oktoberfesten', én hotelovernatning, forplejning og 2.000 DKK i kontanter, der indsættes på vedkommendes pokerkonto.

 

to måder at kvalle sig på

Fra den 12. september til 30. oktober vil det være muligt at kvalificere sig til Oktoberfesten via to forskellige satellitter. Satellitterne starter kun op, når minimum fem spillere er registreret.

$5,50 R/A satellit: Hver mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 20:00 kan du kvalificere dig til Oktoberfesten for $5,50. I disse satellitter garanterer vi minimum to sæder á $109

$11 reentry satellit: Hver tirsdag og torsdag kl. 20:00 kan du kvalificere dig til Oktoberfesten for $11. I disse satellitter garanterer vi minimum to sæder á $109

For at spille med, skal du logge ind på Danske Spil Poker via vores pokerklient eller app og trykke på 'Danske Spil Turneringer'.

SPILLEREGLER


  • Hvis du er med i Oktoberfesten efter late reg. er slut, og du har overskydende $109-billetter tilbage, bliver disse konverteret til Pokerdollars.
  • Overskydende Oktoberfesten $109-billetter bliver konverteret til Pokerdollars mandag den 31. oktober.