Partypoker live

PartyPoker Live er en verdensomspændende turneringsserie med nogle af de største garanterede præmiepuljer afholdt på top casinoer rundt om i verden! Alt fra de Nordiske Mesterskaber til Online Millions, WPT og WSOPE afholdes under denne fane, mens også enkelte Online Events, som f.eks. vores 20.000.000$ garanterede Millions Online i December måned, kan tilgås via det tilknyttede kvalifikationssystem. 

Danske Spil Poker er fuldt ud en del af PartyPoker Live, og spillere på Danske Spil kan kvalificere sig, og deltager på lige fod med andre spillere i promotions etc. 

PartyPoker Live $

Under "Live Events" i klienten kan man finde satellitter der udbetaler PartyPoker Live $. Der er satellitter helt ned fra 1 cent. Disse $ lagres i en særskilt wallet på www.mypartypokerlive.com hvor man løbende kan følge med i hvor mange PPL $ man har optjent, og det er også herfra at man tilmelder sig de events man ønsker at bruge sine PPL $ til. 

Når man har oprettet en konto på www.mypartypokerlive.com, skal man forbinde denne konto med ens Danske Spil Poker Konto. Dette gøres ved at tage kontakt til Danske Spils support og oplyse den e-mail man har brugt til sine Mypartypokerlive konto. Så ordner supporten resten.  

Artiklen forsætter nedenfor

F.A.Q.

Artiklen forsætter nedenfor