vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Pokerchef-turen 2018

Pokerchef-turen 2018

Kvalificer dig gennem Danske Spil og læs om hele programmet

Så er vi klar med årets udgave af Pokerchefturen. Turen der efterhånden er gået hen og blevet en institution i det danske pokermiljø. En tur du bare ikke vil gå glip af!

Fire dage i Las Vegas med en masse andre pokerspillere, hvor der skal grindes, hygges, spises godt og bos luksuriøst. Alt sammen på Danske Spils regning.

For at komme med til Vegas, skal du vinde en af de eksklusive pladser på turen, og der er mange forskellige måder at gøre det på.

Kampagnerne løber fra april til oktober, så hold øje med Danske Spil Poker og kom med til Las Vegas!

Artiklen forsætter nedenfor

Regler og vilkår

  • Spillere kan kun vinde én Pokerchef pakke og der ydes ingen kompensation til spillere der vinder flere pakker.
  • Præmien er personlig og kan ikke indløses til kontanter eller videregives.
  • I henhold til amerikansk lovgivning skal deltagerne på turen være minimum 21 år for at spille på et amerikansk kasino. Derfor vil personer under 21 år ikke kunne få det samme udbytte af turen, og der ydes ingen form for kompensation herfor.
  • Når du deltager i Pokerchefen-kampagner erklærer du, at du har mulighed for at fremskaffe og fremvise alle nødvendige dokumenter for at kunne indrejse til USA.
  • Når du deltager i denne kampagne accepterer du nærværende specifikke kampagnevilkår og betingelser samt vores standard kampagnevilkår og -betingelser