Retfærdigt spil

Retfærdigt spil

Mandag den 17. juni 2019 lancerede vi en ny software med fokus på at skabe et mere fair miljø. Alle spillere, uanset niveau, skal nemlig have lige vilkår.

Til at starte med blev samtlige spillere på netværket bedt om at oprette et nyt skærmnavn. Det blev gjort for blandt andet at fjerne alle tidligere spillernoter, så alle spillere fik en ny og lige start.

Derudover fik vi en ny og forbedret Hand Replayer, så spillerene fremadrettet let og overskueligt kunne se alle deres spillede hænder.

Sidst, men ikke mindst, blev håndhistorikken fjernet samt det ikke længere var tilladt at observere cashgame-borde uden selv at spille med.

Hvorfor blev disse tiltag etableret på hele netværket?

Disse tiltag skete for at sikre, at tredjepartsprogrammer, der hjælper spillerne med at træffe beslutninger, ikke længere virker – pokeren skal tilbage til at handle om spillernes egne pokerfærdigheder!

Herunder de fem tiltag:

1. Skærmnavn: Alle spillere med eksisterende brugere på Danske Spil Poker, skulle efter efter den 17. juni 2019 oprette et nyt skærmnavn.

2. Ny Hand Replayer: Vores Hand Replayer fik et løft, så det blev mere overskueligt for spillerene at se deres hænder på Danske Spil Poker. 

3. Spillernoter: Alle spillernoter blev slettet.

4. Observation: Siden den 17. juni 2019 har det ikke være muligt at observere cashgame-borde udover udvalgte promotion-borde.

5. Tredjepartsprogrammer: Tredjepartsprogrammer, der hjælper spillere til at træffe beslutninger, var ikke længere tilladt på Danske Spil Poker.


FAQ

Artiklen forsætter nedenfor