Short Deck Hold'em SpilleRegler

Short Deck er en variation af poker med blot 36 kort, som er blevet rigtig populært. Det spilles på samme måde som Texas Hold'em, men med færre kort i dækket åbner det op for en helt ny strategi!

Sådan tager du plads:

Åbn Danske Spil Poker softwaren, og gå til fanen "Cash" i hovedlobbyen og vælg dernæst "Short Deck No Limit Hold'em" i "Spilnavn". Nu vælger du dit niveau.

Når du har klikket på "Tag plads", vises en boks med buy-in, og du skal nu vælge, hvor mange penge du vil tage med til bordet - præcis som du altid gør. Når du har klikket på "OK", vil du få en plads ved vores "Short Deck-borde".

SÅDAN spiller du short deck:

Short Deck ligner Texas Hold'em - hver spiller får to hole cards og der afvikles fire indsatsrunder (pre-flop, flop, turn og river). Din bedste hånd består af fem kort fra de syv, der er tilgængelige.

En kortbunke på 36 kort betyder, at spillere oftere vil få en god hånd end i Texas Hold'em. Short Deck byder derfor på storslået action, hvor du ofte vil spille hænder mod flere spillere ved bordet og derved opnå større pots.

Fjern chips fra bordet og bliv siddende:

I modsætning til andre cash game-formater kan spillere fjerne chips fra bordet, når de har opbygget en stor nok stack. Spillere kan derefter fortsætte ved det samme bord.

Når funktionen er aktiveret, kan spillere vælge hvor mange chips de vil tage fra bordet via fjern midler-fanen.

Her kan spillere som ønsker at fjerne penge fra bordet klart se, hvor meget de mindst skal have ved bordet.

Lad os antage at et spil fx er sat op til at give spillere mulighed for at reducere deres stack, når de rammer over 300 x ante. Har du sat dig på et bord med $0,10 ante spil for 100 x ante ($10), så kan du reducere din saldo når den overstiger 40$.

Hvis du er glad for at spille poker med masser af aktion og store pots, vil du elske Short Deck.

Artiklen forsætter nedenfor