Turnerings-dollars

Danske Spil Poker bruger turneringsdollars (T$). Du har måske oplevet at du har vundet adgang til en turnering via en satellit-turnering for senere at indse at du ikke kan deltage i hovedturneringen. Nu har du mulighed for at afregistrere dig til en turnering og få konverteret din turneringsadgang til turneringsdollars (T$). Du får dog kun konverteret din turneringsadgang til T$, hvis den pågældende type turnering du har afmeldt dig, er færdigspillet og ikke spilles mere. Dette kunne eksempelvis være billetter til en Pokerfest-turnering. Billetter til vores store ugentlige søndagsturnering, bliver ikke konverteret til T$.

Dine T$ kan herefter bruges til et buy-in til en Sit & Go-turnering eller andre turneringer hvor der spilles om rigtige penge.

Du kan til enhver tid tjekke din T$-saldo ved at gå til kontooversigten i klienten.

Hvis du ikke har nok T$s på din konto til at deltage i den ønskede turnering, vil turneringens buy-in vindue vise dig en kombination af dine T$ og kontanter. Du kan også vælge om du vil bruge dine T$ først eller dine kontanter - det gør du ved at ændre dine indstillinger i klienten.

Artiklen forsætter nedenfor