vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

1.000 kr. i velkomstbonus!

1.000 kr. i velkomstbonus!

Få dit første indskud fordoblet med Danske Spils 1.000 kroners velkomstbonus

 • Bonuskode: VELKOMMEN
 • Bonus: 100 % op til 1.000 kroner
 • Minimumsindskud: 50 kroner
 • Gennemspilskrav: 2 gange dit oprindelige indskud i point.
 • Udbetaling: Bonussen udbetales i ti rater
 • Tilgængelige spil: Poker
 • Udløbsdato: 60 dage
 • Ved udløb/bonus afslås: Bonussen kan til enhver tid afslås, men vær opmærksom på, at ikke-færdigspillede rater opgives

Bonuskoden kan kun benyttes én gang per kunde.

For at byde vores nye spillere hjertelig velkommen til, har vi hos Danske Spil Poker en række knivskarpe velkomsttilbud, der forhåbentlig forsøder den første tid ved vores virtuelle pokerborde.

Alle nye spillere kan drage fordel af vores velkomstbonus, og størrelsen af bonussen afhænger helt og holdent af, hvor meget du ønsker at indsætte. Det er muligt at indsætte helt op til 1.000 kroner, hvorefter der skal optjenes 200 bonuspoint for at frispille én af de ti rater på 100 kroner. Det er også muligt at indsætte bare 50 kroner, hvorefter det naturligvis vil være både lettere og hurtigere at frispille beløbet.

Uanset hvilket beløb du indsætter, så har du 60 dage til at frispille din bonus. Skulle du alligevel ikke kunne nå spille alle ti rater fri, så gør det dog ikke det mindste. Du beholder selvfølgelig de bonuskroner, du allerede har fået udbetalt i perioden.

Når du gør brug af en pokerbonus hos Danske Spil Poker, så bliver din indeværende saldo på ingen måde begrænset. Du kan altid gøre krav på dit indestående, eventuelle gevinster og allerede færdigspillede rater, uanset om du vil spille for dem eller udbetale dem. Det er altså kun de bonuskroner, du modtager, der kan være særlige vilkår for.

Bonussen kan sagtens kombineres med vores anden velkomstbonus, 55gratis, hvor vi giver 55 kroner væk kvit og frit. På den måde kan du som ny spiller få en tiltrængt saltvandsindsprøjtning på pokerkontoen, når du for første gang skal prøve kræfter med et af verdens mest populære kortspil hos Danske Spil.


Endnu en Danske Spil bonuskode: Få 55 kroner til at spille poker for

Mens vores 1.000 kroners velkomstbonus er hængt op på en indbetaling, så skal du ikke selv have kreditkortet op af baglommen for at gøre brug af vores velkomsttilbud på 55 gratis kroner.

Med bonuskoden Gratis55 får du 55 kroner sat ind på din pokerkonto, og du kan bruge dem præcis som du lyster. Uanset om du vil prøve kræfter med en af vores mange daglige turneringer, skyde efter den store jackpot i vores Sit & Go Heros, tage plads ved et Texas Hold’em cashgame-bord eller give dig i kast med en eksotisk variant som Omaha Hi/Lo eller 7 Card Stud, så står det dig aldeles frit for.

Bonussen er kun bundet op på ét krav, nemlig at du får akkumuleret 50 af vores såkaldte bonuspoint inden for 60 dage efter bonussen er indsat på din konto. Du optjener to point per dollar du betaler i rake (rake er et servicegebyr, der pålægges spillet), så du skal bidrage med 25 $ i rake, før du har frispillet bonussen. Indtil da er det ikke muligt at udbetale de oprindelige 55 kroner, men eventuelle gevinster bestemmer du selvfølgelig selv over.

Skulle du mod forventning ikke nå at frispille de 55 kroner, så tilbagefører vi beløbet fra din konto. Har du tabt pengene, behøver du ikke tænke videre over det – det er helt og aldeles på vores regning.

Sådan får du dine 55 gratis kroner til Danske Spil Poker

Tryk på knappen "SPIL NU", så åbner Danske Spil Poker i et nyt vindue

 1. Klik på ”Min Casino side”
 2. Vælg fanebladet ”Overfør beløb”
  • Vælg ”Indbetaling”
  • Skriv bonuskoden Gratis55 ind i feltet ”Indskudsbonuskode”
  • Tryk på knappen ”Overfør”
 3. Du kan nu bruge dine 55 kroner til at spille poker for

Bonuskoden kan kun benyttes af nye kunder, og kun én gang per kunde. Pengene er tilgængelige 60 dage efter de er indsat på kontoen, og der skal optjenes 50 bonuspoint før bonusbeløbet kan udbetales.

Artiklen forsætter nedenfor