V.I.P. på Danske Spil

For vores mest aktive pokerspillere har vi den eksklusive VIP-klub. Det kræver både gåpåmod og masser af timer ved den virtuelle filt at blive en del af klubben, men når først man har spillet sig i det fine selskab, er man garanteret sin status i minimum et kvartal.

At være en del af Danske Spil Pokers VIP-klub åbner døre for en lang række fantastiske fordele. Først og fremmest er der specifikke VIP-kampagner, der tilgodeser de mest aktive spillere. Det kan  være særlige indbetalingsbonusser, eksklusive races med store kontante præmiepuljer eller lukkede turneringer med storslåede oplevelser på højkant.

Derudover arrangerer vi flere gange årligt enestående arrangementer, som VIP-spillerne frit kan deltage i eller kvalificere sig til. Ofte er turen gået til gamblerens Mekka; Las Vegas, men vi sender eksempelvis også delegationer afsted til Formel 1 i Dubai, FA Cup finale på Wembley Arena og Verdensmesterskaberne i Ishockey.

Det går dog ikke altid op i sport. Vi har flere gange inviteret vores mest aktive spillere til dedikerede pokerworkshops, ligesom vi ofte har samlet VIP-tropperne til en eksklusiv middag på gourmetrestauranter herhjemme og i udlandet.

Artiklen forsætter nedenfor

Sådan bliver du VIP

For at opnå status som VIP-spiller på Danske Spil Poker, kræver det, at du optjener 7.500 bonuspoint i et kvartal. Du optjener 2 point hver gang du har betalt 1 $ i rake, uanset om de er genereret på pokerturneringer, Sit & Go's, HEROs, cashgame eller Zap Poker. Du kan endda spille nogen af pointene hjem på Danske Spil Casino, hvis du foretrækker det, for Danske Spils VIP-klub går nemlig på tværs af de to brands.

Du kan altid tjekke, hvor mange point du har optjent i det indeværende kvartal ved at gå til VIP-sektionen i pokerklienten eller i Poker Appen.

Artiklen forsætter nedenfor