Zap Poker - Fart, action, spænding

Nu er det slut med at vente i halve eller hele timer på en ordentlig hånd. Zap Poker er den bedste kur mod kedsomhed. Det er en ny superhurtig måde at spille poker på, og vi er sikre på, at du vil elske det.

Har du dårlige kort? Så spol blot frem til en ny hånd med ét enkelt klik – flere hænder, flere oplevelser, mere sjov!

Du behøver ikke at skulle vente på action – hvis du ikke vil spille en hånd, kan du bare klikke på knappen "Forward-fold" for at få en ny hånd. De andre spillere ved dit bord ved ikke, at du har foldet, før det er din tur.

Zap Poker er poker – bare hurtigere!


Sådan spiller du Zap Poker

Åbn Danske Spil Poker softwaren, og gå til fanen "Zap Poker" i hovedlobbyen for at vælge dit spil og din indsats. Klik på "Tag plads" for at spille med.

Når du har klikket på "Tag plads", vises en boks med buy-in, og du skal nu vælge, hvor mange penge du vil tage med til bordet - præcis som du altid gør. I buy-in-boksen kan du også vælge, hvor mange borde du vil åbne. Du kan have op til fire forskellige Zap borde åbne på en gang, men så skal du altså også være skarp, for der skal træffes virkelig mange beslutninger på kort tid.

Når du har klikket på "OK", vil du få en plads ved vores Zap Poker-borde. Ved din første hånd er det sandsynligt, at du vil få en big blind-position. Når du er færdig med den hånd, flyttes du med det samme til det næste bord, hvor en ny gruppe spillere og et nyt sæt hole cards venter på dig. Dine penge flytter selvfølgelig med.

Så snart en modstander laver et bet vises knappen "Forward-fold". Det er den vigtigste funktion i Zap Poker. Hvis du klikker på den, kan du folde med det samme - selvom det ikke er din tur. Du behøver med andre ord ikke vente på alle de andre spillere beslutter sig. Fold 7-2 og få en ny og bedre hånd med det samme.

Hvis du vil folde en hånd, men gerne vil blive ved bordet for at se resultatet af den aktuelle hånd, skal du markere afkrydsningsfeltet "Følg efter fold". Når du har foldet, vil du blive ved bordet, indtil hånden er afsluttet. Du kan også klikke på "Næste hånd" for at gå videre til et nyt bord.

Artiklen forsætter nedenfor