Vind en iPad Pro med Millionjagten XXL

Millionjagten XXL er et helt nyt skrabespil, hvor du kan vinde op til 3.000.000kr. lige nu og her!

I kampagneperioden fra d. 10/9 – 23/9 2018 kan du vinde en iPad Pro 32GB, til en værdi af 4.699 kr. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at købe et Millionjagten XXL-skrabespil i kampagneperioden*.

Vidste du?
Millionjagten XXL er det tredje lod i familien med Millionjagten-lodderne. Iforvejen kan du skrabe
Millionjagten med en hovedgevinst på 1. mio. kr. og Millionjagten XL meden hovedgevinst på 2 mio. kr.

I Millionjagten XXL gælder det om at skrabe 3 ens beløb. Du kan vinde optil 34 gange på hvert lod. Tilbagebetalingsprocenten er 75%, og der er igennemsnit gevinst på hvert 2. lod.

*Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du kan også deltage her.Der trækkes lod blandt alle, der har spillet Millionjagten XXL Quick på danskespil.dk samt alle deltagere via konkurrencelink i perioden d. 10/9 – 23/9 2018. Du skal være 18 år for at deltage. Vinderen trækkes d. 24. september 2018 og kontaktes direkte via e-mail. Præmien er personlig og må ikke gøres til genstand for videresalg. Præmiens værdi er 4.699 kr. Vinderen offentliggøres på Danske Spil Quicks hjemmeside senest d. 26. september 2018. Danske Lotteri Spil A/S forbeholder sig retten til at stoppe eller ændre i igangværende konkurrencer uden forudgående varsel. Danske Lotteri Spil A/S forbeholder sig retten til at benytte sig af vinderes fornavne og/eller brugernavne på hjemmesiden.

Artiklen forsætter nedenfor