vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Skrab Guldbarren og vind en iPad i guld

Guldbarren er et helt nyt skrabespil, hvor du kan vinde op til 60.000 kr. hver måned i 60 måneder. Det er hele 3,6 mio. kr. og så er det endda skattefrit!
I kampagneperioden fra d. 3/5 – 3/6 2018 sætter vi tre iPad Pro 128 GB i guld på højkant, til en værdi af 3.499 kr. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at købe et Guldbarren-skrabespil i kampagneperioden*.

I Guldbarren gælder det om at skrabe 3 ens beløb eller symboler. Du kan vinde op til 5 gange på hvert lod. Tilbagebetalingsprocenten er 65%, og der er i gennemsnit gevinst på hvert 3. lod.

* Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du kan også deltage her. Der trækkes lod blandt alle, der har spillet Quick Guldbarren på danskespil.dk samt alle deltagere via konkurrencelink i perioden 3. maj - 6. juni 2018. Du skal være 18 år for at deltage. Vinderen trækkes d. 11. juni 2018 og kontaktes direkte via e-mail. Præmien er personlig og må ikke gøres til genstand for videresalg. Præmiens værdi er 3.499 kr. Vinderen offentliggøres på Danske Spil Quicks hjemmeside senest d. 1. juli 2018. Danske Lotteri Spil A/S forbeholder sig retten til at stoppe eller ændre i igangværende konkurrencer uden forudgående varsel. Danske Lotteri Spil A/S forbeholder sig retten til at benytte sig af vinderes fornavne og/eller brugernavne på hjemmesiden.

Artiklen forsætter nedenfor