VIND EN IPAD PRO MED MEGA QUICK

Mega Quick er tilbage i friske sommerfarver og du kan som altid vinde en ekstra månedsløn hver måned i 7, 9 eller 13 år. Du kan selvfølgelig også løbe med hovedgevinsten på hele 5 mio.kr. kr. lige nu og her!

I kampagneperioden fra d. 6/8 – 2/9 2018 kan du vinde en iPad Pro 32GB, til en værdi af 4.699 kr. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at spille Mega Quick på danskespil.dk i kampagneperioden*.

 

I Mega Quick gælder det om at skrabe 3 ens beløb eller symboler i samme skrabefelt og få chancen for at vinde beløbet éngang. Du kan vinde op til 4 gange på hvert lod. Tilbagebetalingsprocenten er 62%, og der er i gennemsnit gevinst på hvert 3. lod.

*Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du kan også deltage her. Der trækkes lod blandt alle, der har spillet Mega Quick på danskespil.dk samt alle deltagere via konkurrencelink i perioden d. 6/8 – 2/9 2018. Du skal være 18 år for at deltage. Vinderen trækkes d. 5. september 2018 og kontaktes direkte via e-mail. Præmien er personlig og må ikke gøres til genstand for videresalg. Præmiens værdi er 4.699 kr. Vinderen offentliggøres på Danske Spil Quicks hjemmeside senest d. 7. september 2018. Danske Lotteri Spil A/S forbeholder sig retten til at stoppe eller ændre i igangværende konkurrencer uden forudgående varsel. Danske Lotteri Spil A/S forbeholder sig retten til at benytte sig af vinderes fornavne og/eller brugernavne på hjemmesiden.

Artiklen forsætter nedenfor