"Snød" med skrabejulekalender – og blev en million kroner rigere

En stille og rolig søndag aften blev pludselig temmelig spændende for en kvinde i 40’erne fra Albertslund Kommune.
 
Kvinden var på besøg hos sin mor, da hun loggede sig ind på sin konto hos Danske Spil og købte et online julekalender-skrabelod. Kvinden begyndte at skrabe – og stoppede ikke selvom en dårlig samvittighed lige sneg sig ind, fortæller hun til Danske Spil. 
 
På fjernsynet, som min mor jo sad og så, kom reklamen men den lille pige, der med fingeren indikerer overfor sin far, at han ikke må snyde. Men da var jeg alligevel nået frem til den 22. december – for jeg var dog så pligtopfyldende, at skrabe dem i rækkefølge. Jeg blot manglede en stjerne – for at vinde 50 kr. – eller et juletræ med gevinst på millionen. Så blev det altså bare for spændende til, at jeg kunne lade være, lyder det.
 
Som sagt, så gjort. Og 10 juletræer viste sig pludselig på skærmen.
 
- Jeg sad et øjeblik og stirrede på dem. Så fik jeg fremstammet til min mor, at jeg vist lige havde vundet en million kroner. Vi troede jo slet ikke på det - og jeg fik da også talt de juletræer et par gange. Men så kunne jeg se på min konto, at der stod en million kroner til udbetaling. Alligevel måtte jeg ringe til Danske Spils kundecenter for at være sikker på, at det var rigtigt, siger kvinden, der har butiks-baggrund.
 
Kvinden havde, inden hun begyndte at skrabe julekalenderen, nået at bestille en burger – og da den nåede frem var hun således blevet millionær.
 
- Havde jeg vidst det, skulle jeg da have bestilt champagne og kaviar i stedet for, siger den glade vinder med et grin.
 
Kvinden, der er single, vil i første omgang bruge pengene på en god middag sammen med familien, som også kan se frem til nogle større julegaver.
 
- Min telefon er også lige gået i stykker, så jeg skal have en ny, som er helt up to date. Derudover skal jeg på en shoppetur, hvor jeg bare giver mig selv lov til at købe, lige hvad jeg har lyst til. Om det er en ny taske, frakke – ja hvad som helst, jeg har tænkt, at jeg ellers ikke havde råd til.
 
Resten af pengene skal sætte ind på en opsparing til dårlige tider.
 
- Jeg må nok hellere være lidt voksen, selvom det er kedeligt, lyder det.
 
Der er stadig 5x1 million kroner tilbage at vinde på de fysiske skrabekalendere. Online-kalenderen er ikke begrænset af et bestemt antal lodder, men vil i gennemsnit indeholde samme antal hovedgevinster ved salg af 2,52 mio. lodder.
Artiklen forsætter nedenfor