Østjysk mor til to skraber sig til halvanden million

Den heldige vinder skal dele gevinsten fra Quick-skrabeloddet med sine to sønner.

Det viste sig at være en rigtig god idé, da en kvinde fra Østjylland i tirsdags gik ind i SuperBrugsen i Beder i Østjylland for at købe et Quick Triple Bogstavjagt-skrabelod.

For det lille firkantede stykke papir var intet mindre end 1,5 millioner kroner værd.

Danske Spil har talt med den ene af de to sønner, som moren skal dele gevinsten med.

- Vi skiftes til at købe et lod, hver gang vi ses, og så plejer det at være min mor, der sidder og skraber. Det kan hun godt lide, siger sønnen, der bor på Djurs og ligesom sin bror og mor har valgt at være anonyme.

Både han og broren var sammen med deres mor, da hun skrabede vinderloddet. Og moren fik sig lidt af et chok, da der dukkede et 7-cifret tal frem.

- Hun fik hjertebanken og alt muligt. Først måtte min bror tjekke efter, om den var god nok, og så tjekkede jeg også en ekstra gang. Og den var god nok, konstaterer medvinderen.

Familien har vundet før
Skraberiet er et familieforetagende med moren og de to sønner. For dem har det været en tradition at købe skrabelodder sammen i de seneste 10 år.

Og de har været heldige før.

- Vi har vundet 10.000 kroner engang, men det er mange år siden. Det var også en bogstavjagt. Det plejer altid at være dem, der giver noget. Men 1,5 million kroner, det er mange penge, konstaterer sønnen.

De penge skal nu deles mellem alle tre på skrabeholdet, hvor hvert medlem udfylder sin rolle.

- Vi har i forvejen aftalt, at vi deler alt. Min bror plejer at være god til at huske at købe skrabelodderne, og min mor skraber dem. Så plejer jeg at styre, hvor pengene ryger hen, fortæller den heldige søn til vinderen.

Artiklen forsætter nedenfor